12. kolo
29.10.2016 20:15 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 1:2

Fastav Zlín dokázal přerušit dlouhou boleslavskou sérii neporazitelnosti, když zvítězil na její půdě 2:1. Domácí sice vstoupili do zápasu dobře, dali rychlý gól a dlouhou dobu kontrolovali hru, jenomže Ševci slepenými brankami výsledek otočili a už nepustili.

Lepší start si domácí těžko mohli představit. Po 120 sekundách založil rychlý útok Chramosta, Mareš popotáhl balón a přistrčil jej Mebrahtovi a ten povedenou ranou překonal Dostála! Na druhé straně se o rychlou odpověď pokusil Vukadin Vukadinović, ale branku boleslavských netrefil. Ve 20. minutě zahodil velkou šanci na dvougólové manko Tomáš Přikryl, golmana Dostála si dokázal obhodit, jenomže pak se dostal do ostřejšího úhlu, ze kterého balón do sítě nepropasíroval.

Obrana Ševců měla se zachytáváním boleslavských útoků poměrně velké problémy. Po dalším úniku mohl zakončovat Mebrahtu, ale nevystřelil a skóre se nakonec v prvním poločase už nezměnilo.

Ve druhém poločase domácí dlouho kontrolovali hru a Ševce do nějakého zakončení nepouštěli. Tento stav trval až do 74. minuty, kdy Zlín zčistajasna vyrovnal. Traorého dlouhý nákop využil rozeběhnutý Vukadin Vukadinovič a podél vybíhajícího golmana srovnal na 1:1. Mladá Boleslav byla v šoku, ale to nejhorší teprve mělo přijít. Centr Pazdery stoper Hůlka nedokázal odvrátit, ba naopak, špatně ho trefil a nabídl čistou gólovku Harisu Harbovi, který strhl vedení na stranu Zlína.

Mladá Boleslav ztratila slibné vedení a nyní to byla ona, kdo musel dotahovat. Jenomže času už nebylo mnoho. Minutu před koncem získal po standardní situaci balón Fleišman, ale jeho zakončení dlouho trvalo a obránce domácích nakonec poslal míč mimo. Zlín v dramatickém závěru vedení uhájil a přerušil Mladé Boleslavi dlouhou sérii neporazitelnosti.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 oba opět ztratí

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Rox

Tak za ten kurz jsem to zkusil na tiket. V tý naši lize je možný všechno tak ta 2 neni zas tak nereálná

Reagovat
eL

Máš to v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Dal jsem také dvojku a k tomu Middlesboro 1.I zde byl dobrý kurz.S tou naší ligou naprostý souhlas,ale ono je to i jinde.Ten kurz 7,00 na dvojku!?Vždyt hrál 1. se 4. v tabulce!

Reagovat
Rox

Dal jsem k tomu plichtu Dortmund se Schalke, což taky vyšlo a pak já idiot změnil Juventus ze zápasu na poločas. Za kilčo mohlo bejt 5 litříků, takhle zas oči pro pláč

Reagovat
remeslnik

Reagovat
eL

Paráda Zlín.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele