7. kolo
17.09.2016 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 3:0

Mladá Boleslav naplno využila pondělního utkání Zlína se Spartou a doma porazila Slovácko hladce 3:0. Hned dvakrát se mezi střelce zapsal Jan Chramosta, třetí branku pak obstaral jiný útočník Golgol Mebrahtu.

Domácí se do svého soupeře pustili od úvodní minuty a jejich převaha vygradovala po šestnácti minutách prvním gólem Jana Chramosty. Velký podíl na brance měl Přikryl, který si nejprve sám vypracoval šanci, poté ještě zabojoval o balón a nacentroval jej skórujícímu Chramostovi. Bolka i po vstřeleném gólu pořádně Slovácku zatápěla, Tomáš Rada si málem vstřelil vlastní gól a Chramosta v další tutovce pohořel. Ve 39. minutě vyrazil Marešovu ránu Heča a Mladá Boleslav vedla po prvním poločase "jen" 1:0.

Jestli si Slovácko něco nepřálo, tak inkasovat další branku hned po změně stran. Jan Chramosta ale dostal ve 49. minutě tolik času, že stihl v pohodě nadvakrát zakončil a podruhé překonat gólmana Heču. Slovácko nepředvádělo v Boleslavi vůbec nic a naopak na branku Heči se valil jeden útok za druhým. Mebrahtu ve své první šanci střílel těsně vedle a o chvíli později už se i on mohl radovat z gólu. Fabián vyvezl balón a Mebrahtu s trochou štěstí dostal balón do sítě!

O vítězi utkání už nebylo pochyb, zvláště když hosté směrem dopředu nepředváděli vůbec nic. Až Reinberk se pokoušel o střelbu ze střední vzdálenosti a zajímavá šance se naskytla také Tettehovi, nicméně vše bez gólového vyjádření. Mladá Boleslav stav 3:0 bez problémů udržela a minimálně do zápasu Zlína se Spartou se posouvá na druhé místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1..3:1

Reagovat
ondrasch77

3:1 (Chramosta, Magera, Klobása - Diviš)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
PISTOLERO

5:0 (3x Chramosta, 2xMagera)

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem vtipné góly ale Boleslav začíná být po změně trenéra sympatický tým který hraje atraktivně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele