10. kolo
15.10.2016 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec - Zbrojovka Brno 1:2

Brněnská Zbrojovka vyloupila Střelnici a Jablonec porazila 2:1. Hosté se dostali rychle do vedení zásluhou Michala Škody. Jablonec sice srovnal, ale Jakub Řezníček na začátku druhého dějství vrátil vedení na stranu Zbrojovky a ta už výsledek nepustila.

Jablonec nevstoupil do zápasu vůbec dobře, a než se vůbec stačil na hřišti rozkoukat, prohrával se Zbrojovkou 0:1. Hostům stačilo pouhých osm minut, aby Michal Škoda pelášil sám na Hrubého a vsítil první gól. Jablonecká defenzíva tak znovu potvrdila, že je nejhorší v celé lize. O chvíli později sice mohl vyrovnat Tecl, ale nedal a na druhé straně musel do bezpečí boxovat golman Hrubý. Zbrojovka byla nadále v náporu a po šanci Hyčky zahrávala jen rohový kop.

Domácí dokázali vyrovnat ve 29. minutě zásluhou Michala Doležala. Vytáhlý útočník si naskočil na Masopustův centr a hlavou rozradostnil domácí fanoušky. Brněnské vedení si mohl vzít zpátky Škoda, hlavou ale těsně minul a na druhé straně Tecl zakončil jen do Melichárka. Těsně před koncem prvního poločasu měla lepší Zbrojovka ještě jednu velkou šanci, ovšem Řezníček ani Krejčí hradbu těl nedokázali propálit.

Obrana Jablonce byla povážlivě děravá a Brno toho opět na začátku poločasu využilo. Hned ve 46. minutě běžel sám na branku Řezníček a podobně jako Škoda v prvním dějství i Řezníček byl úspěšný. A jablonecké trápení tak nebralo konce. Výkon směrem dopředu byl z jeho strany v následující fázi zápasu nulový. Až devět minut před koncem spálil nadějnou příležitost Wágner a více už se v zápase nestalo. Jablonec znovu před vlastními diváky selhal a tentokrát nemá ani bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
ondrasch77

Návrat ke standartu proti Brnu - 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele