21. kolo
19.03.2017 15:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Jablonec - Vysočina Jihlava 5:0

Jihlava se ze sestupového pásma zatím nestěhuje, v Jablonci totiž utrpěla pětigólový debakl, když pod vedením Michala Bílka předvedla vůbec nejhorší výkon.

Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby hosté v úvodních minutách proměnili slibnou šanci, kterou měli Mišůn s Ikaunieksem. Prvně jmenovaný dával balón pod sebe, ale lotyšský útočník na přihrávku nedosáhl. Pak už byl zápas zcela v režii domácího celku a obrana Jihlavy byla pod neustálým tlakem. Ve 34. minutě orazítkoval tyč Jankovič a nerozhodný výsledek vydržel ještě další čtyři minuty. Jankovič přesně nacentroval balón na hlavu stopera Beneše a Jablonec vedl 1:0. Jihlava jakoby v zápase vůbec nepočítala s tím, že by mohla prohrávat, a hned po první inkasované brance se totálně sesypala. Ještě do konce poločasu zvýšil na 2:0 rovněž hlavou Adam Zrelák a další běsnění si domácí schovali na druhý poločas.

V 58. minutě přidal svojí druhou branku povedenou střelou Zrelák a po hodině hry tak bylo jasné, kde zůstanou tři body. A samozřejmě nezůstalo jen u tří branek. Obrana Jihlavy už dávno neexistovala a v 67. minutě další povedenou ranou zvýšil na 4:0 Ondřej Mihálik a za další čtyři minuty završil jihlavskou ostudu Michal Trávník, který procedil balón skrze Hanušovy nohy. Jablonec byl i v další fázi utkání nesmírně hladový a svého soupeře vůbec nešetřil, od dalších branek hosty zachránil Hanuš a skóre 5:0 se už jako zázrakem nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele