8. kolo
23.09.2016 20:15 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:2

Minimálně do soboty se na první místo ePojištění ligy posouvá Mladá Boleslav. Středočeši opět loupili venku a tentokrát zvítězili v Jablonci 2:1. Domácí předvedli špatný výkon a navíc neproměnili penaltu. Je otázkou, jak dlouho ještě trenér Zdeňko Frťala špatné výsledky ustojí.

Jablonec sice trápí poměrně rozsáhlá marodka, ale to není omluvou. Na Střelnici měl uhrát lepší výsledek. Bohužel po další porážce se jen prohloubila výsledková krize. Naopak Mladá Boleslav potvrdila vynikající formu a bude čekat jak si povede trio Zlín, Sparta, Plzeň.

Mladá Boleslav se poměrně jednoduše a hlavně brzy ujala vedení. Stoper Kouřil se vůbec nerozpakoval bránit Golgola Mebrahtu, ten si obránce ještě oběhl a přízemní střelou překonal Hrubého. Snaha Jabloneckých směrem dopředu něco vymyslet se upřít nedala, ale finální fáze, to byla jedním slovem katastrofa. Doležal hlavičkoval mimo a Mehanoviče vychytal Diviš. Mladá Boleslav hrozila především z rychlých přechodů do útoku, po dalším z nich se Kouřil zase nechal obejít Mebrahtuem a zasáhnout musel až Hrubý. Utkání v prvním poločase na čas přerušily dýmovnice, co je však podstatnější, skóre už se nezměnilo.

Domácí potřebovali ve druhém poločase zabrat a především konečně něco vymyslet v ofenzívě. I proto přišel Stanislav Tecl, jenž se nakonec stal smolařem zápasu. Kúdela fauloval Kouřila a sudí nařídil pokutový kop. Stanislav Tecl však situaci vůbec nezvládl, penaltu kopl přímo otřesně a branku přestřelil.

Po hodině hry přišla další "hvězdná" chvíle Kouřila, ten Mebrahtovi poskytl další tutovku a jen Hrubý držel naděje Jablonce nad vodou. V 63.minutě se pak Střelnice dočkala vyrovnání, Hybšův centr do šestnáctky usměrnil za Divišova záda penaltový hříšník Stanislav Tecl a bylo to 1:1.

Ne však na dlouho. Pauschekův centr na zadní tyč dostal do sítě Přikryl a Mladá Boleslav zase vedla. Jablonecké trápení nebralo konce. Mladá Boleslav výsledek naprosto bez problému uhájila, navíc v závěru mohla přidat pojistku. Rychlý kontr zakončil nadvakrát Magera a skvělé zákroky předvedl golman Hrubý. Více už se nestalo, minimálně do soboty je vedoucím týmem Bolka.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
eL

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...1:2

Reagovat
mario23

Kouč Frtala asi brzo poletí, tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

2:2 (Tecl, Pišta - Chramosta, Golgol)

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta gol 3,2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Doplh11

Frťala a ten kokot mladej Michálik VEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele