23. kolo
09.04.2017 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - Fastav Zlín 2:0

Jarní trápení fotbalistů Zlína nebere konce. Ševci tentokrát padli v Jablonci, když nevyužily celou řadu gólových příležitostí. Na Střelnici se hrál ofenzivní fotbal a je s podivem, že nakonec padly jen dvě branky. Jejími autory jsou Ondřej Mihálik a Mirzad Mehanovič.

Ševci sice v týdnu slavili postup do semifinále MOL Cupu, ale v lize se pro ně vůbec nic nemění. Špatné jarní výsledky jsou Zlínu snad souzeni. Na druhou stranu Jablonec vstoupil do zápasu hodně aktivně a už v 6.minutě se ujal vedení. Na centr Pospíšila si naskočil Ondřej Mihálik a Švenger s tím nemohl vůbec nic dělat. Zlín na okamžik převzal iniciativu, ale vyrování se nedočkal. Diop nůžkami netrefil branku a Gajiče na brankové čáře zastavil Hrubý. Následně se neujala ani dorážka Jugase.

Zápas na Střelnici nabídl atraktivní podívanou, šance byly k vidění na obou stranách, jen škoda, že si na stadion našlo cestu jen zrhuba 3 tisíce diváků. Hezké počasí i dva pohároví aspiranti, to by si zasloužilo početnější návštěvu.

Gólové šance se střídaly i po změně stran, Traoré v dobré pozici na balón nedosáhl a z ostrého úhlu neuspěl ani Vukadinovič. Střela Pospíšila z 50.minuty zase byla jen pozdravem brankáři Švengeovi. Po hodině hry měl obrovskou příležitost zvýšit náskok Mehanovič, ale v jasné gólovce trefil tyč! Vzápětí na druhé straně donutil k zásahu Hrubého aktivní Vukadinovič a Gajič hlavou srovnal stav nastřelených tyček na 1:1.

A další šance přicházely a přicházely, ale branka, jakoby byla pro Zlín zakletá. Ve spalování gólových příležitostí se nenechal zahanbit ani Jablonec, ale ve 4.minutě nastavení mu to tam přeci jenom spadlo. Zlín vsadil všechno na ofenzívu, do domácího vápna poslal i brankáře Švengera, takže když se Mehanovič zmocnil balónu, pelášil sám na odkrytou branku a tu také trefil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a na penalty postup Zlína.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem byl asi hodne nameteny. Ale zed uz jsem strizlivy takze typuji jasne vitezstvi hostujicich. 0:3

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Domaci win

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 bych prosil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele