21. kolo
19.03.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno 0:0

Hradec doma opět nezvítězil a po remíze 0:0 s Brnem si připisuje bod. Jakou bude mít cenu, ukáže až čas, v tuto chvíli je to pro Votroky další zklamání. Spokojeno určitě nemůže být ani Brno.

Zápas nabídl vyrovnanou podívanou. O něco více práce měl ale Ottmar, jehož dva zásahy z úvodu utkání byly pro další vývoj poměrně důležité. Další příležitosti přicházely až po půlhodině hry.

Střela Černého šla mimo a ve 33. minutě zazdil další obrovskou příležitost na zadní tyči. To byly šance, které Hradec určitě musely mrzet. Konec prvního poločasu zase patřil Zbrojovce, Ashiru střílel těsně mimo a Vraštil pro změnu rozezvonil tyč.

Po změně stran si první příležitost vytvořil znovu aktivní Černý, ale narazil na ten samý problém jako v prvním poločase, totiž netrefil zařízení. Hra se následně zase přesunula na druhou stranu před Ottmara a proti Lutonskému musel vytasit perfektní zákrok.

Čtvrthodinu před koncem zápasu nevyužil Trubačovu pobídku Hůlka a utkání směřovalo do bezbrankového konce. S remízou 0:0 se nechtěl spokojit žádný z celků, Ashiru tři minuty před koncem ztroskotal na výtečném Ottmarovi a Malinský zase těsně minul branku. Diváci se nakonec na stadionu Pod Lízátky branky nedočkali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
vanGomm

Rekord v počtu remíz drží společně Teplice a Most po 16.Brno má letos celkem slušnou šanci tento rekord když ne překonat,tak určitě atakovat.Tip tedy X.

Reagovat
hradec

hm zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele