4. kolo
20.08.2016 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Vysočina Jihlava 1:0

Druhé vítězství v sezoně získává po Karviné i další nováček Hradec Králové. Votroci v mladoboleslavském azylu udolali Jihlavu 1:0, ale nutno podotknout, že zejména v závěru měli pořádnou porci štěstí. Výhru jim doslova vychytal brankář Ottmar.

Hradec začal v mladoboleslavském azylu aktivněji a už po 120 sekundách nabídl nebezpečný centr do prostoru Malinský. O několik minut později vypálil z volného přímého kopu Trubač a Hanuš musel zasahovat. Ještě větší šanci měl Žondra, který na zadní tyči trestuhodně minul branku! Na druhé straně zase nebezpečně vypálil Hronek a na rohový kop musel vyrážet Ottmar.

Votroci prolomili jihlavskou hráz ve 25.minutě a velký podíl na tom měl parádním centrem Daniel Trubač. Jeho pobídku na zadní tyči nadvakrát protlačil do sítě obránce Tomáš Holeš. Jihlava měla ještě do konce poločasu obrovskou šanci vyrovnat, ale Batioju vychytal Ottmar a dorážka Urblíka skončila těsně mimo.

První velkou šanci druhého poločasu měl na svědomí Hronek, a jak jinak než povedenou střelou. Ottmar však kryl a vedení Votroků mohlo pokračovat. Domácí navíc mohli zvýšit vedení, Vlkanova se dobře uvolnil ale Martanova koncovka byla zablokovaná na rohový kop. Poměrně velké starosti dělal obraně Hradce rychlý Batioja, po jednom z úniků však prováhal okamžik zakončení a slibnou akci tím pohřbil. Ještě větší šanci na vyrovnání zahodil Urdinov na malém vápně byl úplně sám, jenomže promáchl!

S přibývajícím koncem přibývaly i šance Jihlavy a v podstatě se dá říci, že gól visel ve vzduchu. Je však neuvěřitelné, co všechno hráči Vysočiny dokázali zazdít. Jen v nastavení měli rovnou tři tutovky, žádná se však neujala, neboť v brance Votroků stál skvělý Ottmar. Hned několikrát si ve stoprocentních šancí poradil s Harisem Harbou. Hradec tak především jeho zásluhou udržel čisté konto a tedy zvítězil 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci Kralove piskal Kralovec .....ale ta navsteva 1146

Reagovat
smazaný uživatel

jen o sto min nez na Dukle

Reagovat
smazaný uživatel

To je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

0:2 (Hronek, Batioja)

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci to ted urvou..uz je cas 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele