17. kolo
19.02.2017 14:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Dukla Praha 0:2

Dukla vstoupila do jarní části sezony vítězně. Na půdě Hradce Králové zvítězila zaslouženě 2:0. Hradec měl také šance, jenomže ani jednu z nich nedokázal přetavit v branku.

Hradec Králové tak prodloužil smutnou sérii na svém vlastním stadionu, kde prozatím nevyhrál. Také do tohoto utkání vstoupili lépe hosté, i když z rychlého brejku mohl udeřit Malinský, chybělo však lepší zakončení. Na druhé straně zase prováhal ideální možnost Holenda a obrana Votroků ho nakonec včas odzbrojila.

Každopádně Dukla zůstávala v tažení, Mustedanagič vyslal na Ottmara nepříjemnou přízemní střelu, ovšem brankář Hradce si s ní poradil. Střelecké štěstí vyzkoušel i Tetour, ale toho pro změnu zablokoval Chleboun. Ve 38.minutě pak nedosáhl na balón Holenda a počet promarněných šancí na hostující straně strmě přibýval. Před koncem poločasu se domácím divákům připomněli i Votroci, Pázler však sám před brankou nakonec nezakončil.

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Více ze hry měla Dukla, ale také Hradec dokázal být nebezpečný. Až do 67.minuty ale oba celky zahazovaly jak jen to šlo. Zejména domácí trio Malinský, Martan, Černý se drželo za hlavu, ale pochválit je nutné skvělého brankáře Radu. Změna skóre nastala až v avizované 67.minutě a radovali se hosté. Jakub Podaný se postavil ke standardní situaci a ukázal, že má vynikající kopací techniku, na jeho střelu přes zeď Ottmar nedosáhl. Dukla pak měla velkou snahu o co nejrychlejší druhý gól, čímž by utkání definitivně získala na svojí stranu, ale musela si počkat a to až do nastaveného času. Hradec při závěrečném tlaku poslal Ottmara do soupeřovi šestnáctky, čehož rychlým brejkem Dukla využila a mezi střelce se zapsal Jan Holenda.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele