30. kolo
27.05.2017 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 1:0

Hradec se s nejvyšší soutěží rozloučil domácí výhrou 1:0 nad Bohemians 1905, kterým naopak už o nic nešlo. Teprve druhou domácí výhru zařídil jedinou brankou šest minut před koncem František Čech.

V tomto zápas už o nic podstatného nešlo. Hradec měl sestup jistý a naopak Klokani zase záchranu. Větší motivace ale byla přeci jenom na straně domácích, kteří se chtěli rozloučit se zpackanou sezonou co nejdůstojněji.

Hradec do utkání vlétl a bylo ho plné hřiště, jenomže jak už to tak bývá, jako první málem inkasoval. V 17. minutě těsně přestřelil hlavou Havel. V Hradci se rozhodně žádná reklama na fotbal nehrála. První poločas nabídl ještě jednu gólovku a znovu se o ní zasloužili hostující hráči. Mašek se vřítil do šestnáctky a zastavit ho musel výtečný Ottmar.

Ve druhém poločase byl obraz hry totožný. Martan v dobré příležitosti poslal balón jen do boční sítě a pak už se zase delší dobu nic nedělo. Až v 66. minutě nebezpečně vypálil Šípek a opravdu nechybělo mnoho. Votroci byli nakonec přeci jenom lepším týmem a v závěru dosáhli kýžené branky. Ladislav Martan předložil šest minut před koncem balón na malé vápno a František Čech se štěstím dostal balón za brankovou čáru. Bohemce moc času na vyrovnání nezbývalo, nicméně sami Klokani už se v závěru nikam nehnali a s porážkou si nic moc nedělali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
cepinzcegamy

jako člověk, kterej pamatuje dobrý vztahy a dnes nemyslitelný přechody z jednoho stadionu na druhej, jsem rád, že už se nesnášíme, a tudíž tu hrůzu nemusím sledovat Vršovice ole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele