18. kolo
25.02.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Viktoria Plzeň 0:0

Také ve Zlíně diváci neviděli ani jednu branku. Šlágr kola sice šance nabídl, ale předvedli se oba brankáři, Dostál s Kozáčikem. Každopádně výsledek 0:0 je pro Viktorku ztrátou, pokud totiž Slavia vyhraje v Příbrami, půjde do čela.

Aktivněji vstoupili do utkání domácí, Viktorka se nezvykle bránila, ale žádné z šancí neskončily gólem. Diop v klíčový moment nezkrotil balón a Živulić střílel vedle. Ve 30.minutě zase zkazil radost domácímu týmu zdvižený praporek a Jugas pro změnu Kozáčika zblízka nepropálil.

Až ve 32.minutě se v nadějné pozici objevil Poznar, byla to vůbec první šance Plzně v zápase, ale skvěle zasáhla obrana, která Poznara na poslední chvíli odzbrojila. V nastavení první půle ještě zahodil další šanci Jugas a více už se nestalo. Viktorka nesehrála vůbec dobrý poločas, ale Ševci svých příležitostí nedokázali využít.

Zlín každopádně pochopil, že aktivitou mají na to, aby Plzeň srazili na kolena. Pořádně nahecovaný vlétl do druhého poločasu a Viktorka jen s obtížemi neinkasovala. Proti Živulićově ráně skvěle zasáhl Kozáčik a Diop jen o minutu později orazítkoval břevno! Ševcí zkrátka pálili jednu šanci za druhou a to je mohlo vyjít draho. Po hodině hry totiž Viktorka málem udeřila. Po Petrželově centru byl ve stoprocentní pozici Hubník, ale ani jeho šance gólem neskončila.

A zahazovalo se dále, branku odmítli Diop s Holíkem, i v nastaveném čase Krmenčík, jehož vychytal Dostál. Právě oba brankáři byli nakonec ústředními postavami bezbrankového zápasu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
shitcool

Reagovat
boryland

1:3..........Krmy,Petržel,Hrošo...........

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Poznar a Hájek vlastňáky

Reagovat
Houfi

0:2

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
shitcool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele