15. kolo
26.11.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Dukla Praha 0:1

Fotbalisté Zlína odmítli jít do čela, když doma podlehli pražské Dukle nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku vstřelil už v osmé minutě Olayinka. Dukla zvítězila poprvé po dlouhých šesti kolech.

Před utkáním se samozřejmě vědělo, že zlínské fotbalisty nečeká snadný soupeř a to navzdory jeho šestizápasové sérii bez vítězství. Dukla svojí kvalitu má a na Letné to potvrdila. Ševci měli první příležitost, Harbovu střelu dokázal Rada vyrazil a dorážející Vukadinovič trefil jen hradbu těl. Vzápětí udeřilo na druhé straně. Milimetrově přesný rohový kop Néstora Albiacha přistál na hlavě Olayinky a Dukla vedla 1:0. Albiach byl i u další šance Pražanů,po jeho střele musel zasahovat Dostál!

Zlín pomalu přebíral iniciativu a měl šance. Na Vukadinovičovu pobídku nedosáhl Holík a stejný muž ve 33. minutě střelou těsně minul branku. Každopádně Ševci první poločas prohráli a kouč Bohumil Pánik musel o přestávce ke svým svěřencům promluvit.

Domácí do druhého poločasu vstoupili lépe, s odhodláním vyrovnat. Vukadinovičova hlavička skončila u Rady a na druhé straně těsně minul zařízení Jakub Považanec. To platilo i o další střele, tentokráte domácího Tomáše Hájka. Hodně aktivní byl Vukadin Vukadinovič, jenž se neustále skloňuje v souvislosti s českým reprezentačním dresem. Dnes mu ale nebylo přáno, Rada všechny jeho šance pochytal.

Dukla rozhodně nehrála "zanďoura", v 73. minutě měl na kopačce pojistku Beauguel, jenž se řítil sám na Dostála, ale neproměnil, stejně jako Olayinka. Zlín se nemohl dostat ani do závěrečného tlaku a Dukle nakonec doma podlehl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu "skvělý" tah od Páníka - místo dobře hrajícího Jordana tam poslat Holíka

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
eL

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

mohli bychom už někomu uštědřit bůra né :) Dukla ideální možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Zase opatrně s těmi góly. Ani proti Jihlavě jsme nehráli zrovna nějakou hitparádu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Jihlavou to za moc nestalo ale doma se umi nasi borci hecnout a podat lepsi vykony....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mám za silné řeči musíme zabrat proti Slávce

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

4:1

Reagovat
eL

Reagovat
zde73

Uz pred zapasem bylo jasne ze domaci nemuzou vyhrat!saskarna hraje 2.proti muzstvu na sestup a je tam kurz 2,3 na domaci!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele