11. kolo
21.10.2016 20:15 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1

Fastav Zlín potřetí za sebou nevyhrává a tentokrát jen remizuje s Bohemians 1905 1:1. Domácí sice vedli díky krásné střele Kopečného, ale Bohemka po změně stran srovnala, trefil se Havel. Konečná remíza je nakonec asi spravedlivá.

Převážná část prvního poločasu byla především taktickou bitvou. Oba celky se na sebe dobře připravily, ale přeci jenom o něco aktivnější byli možná trochu překvapivě hosté. Bohemka první poločas kontrolovala, ale do blízkosti gólmana Dostála se nedostávala. Výjimku tvoří Martin Hašek, jehož ránu musel zlínský brankář konečky prstů vyrážet na rohový kop. Ševci si vytvořili první šanci až ve 38. minutě, kdy Diop dobře nacpal balón na malé vápno, ale Kopečný ho nezasáhl. Přestože to v podání Zlína nebyla žádná sláva, dokázal nakonec první poločas vyhrát. Klokani si nepohlídali autové vhazování a Miloš Kopečný zpoza vápna nádhernou střelou nedal Budinskému šanci.

Na začátku druhého dějství mohl Zlín vstřelit druhou branku, ale Pazdera střílel těsně nad. Bohemka už ve druhém poločase hru neovládala, spíše naopak, kontroloval ji domácí Zlín a měl šance. Holíka dobrým zákrokem vychytal Budinský a Dame Diop v 73. minutě orazítkoval břevno! Pokud by dal gól, bylo by nejspíše rozhodnuto. Ale to se nestalo a krátce po Diopově břevnu Bohemka srovnala. Rohový kop domácí obraně propadl a nejlépe zorientovaný Milan Havel doklepl balón do sítě.

Čtvrthodinu před koncem se tak začínalo od začátku. Fastav doma remízu nechtěl, a tak se tlačil dopředu, krom menších závarů si však už nic vypracovat nedokázal. Zlín nakonec doma jenom remizoval 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Po nepřesvědčivém výkonu v teplicích si Zlín zprávy chuť a porazí klokany 3:0 (27. Harba, 84. Vukadinovič)

Reagovat
smazaný uživatel

... a samozřejmě v 56. min Diop

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:1

Reagovat
ondrasch77

1:1 (Diop - Mašek)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
cepinzcegamy

4:4

Reagovat
eL

Zlínu přeji, ale Bohemce víc. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele