8. kolo
24.09.2016 15:00 CET
4 : 2
(2:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Zbrojovka Brno 4:2

Ofenzivní Zbrojovka se konečně dostavila, jenže byl z toho průšvih. Moravané vůbec nezachytili začátek utkání a po rychlých brankách brzy prohrávali. Pak se Habancovi svěřenci zmátořili, dokázali srovnat, ale další inkasovaná branka je už definitivně položila na lopatky. Dukla porazila Zbrojovku 4:2.

Zbrojovka předvedla přímo ukázkově, jak nemá vypadat vstup do utkání. Svatopluk Habanec musel pořádně zuřit, neboť několik dní se na Duklu připravoval a jeho svěřenci hned po jedenácti minutách prohrávali 0:2. Totální nepozornost a nekoncentrovanost předvedla obrana Brna už v první minutě. Beauguel dostal přesný pas za obranu a nikým nestrážen překonal Melichárka! Duklu rychlá branka posadila do sedla. Zanedlouho už vedli domácí o dva zásahy. Melichárek nevyběhl na centr Olayinky a Lukáš Štětina na zadní tyč zvýšil už na 2:0.

To už byl pro hosty nejvyšší čas na budíček. Lutonský po dvaceti minutách nabídl šanci Hyčkovi, ale ten minul. Po půlhodině hry mohla Dukla ještě navýšit a utkání nejspíše definitivně rozhodnout ve svůj prospěch, ale Hanousek a ani Néstor Albiach na Melichárka nevyzráli. Ve 37. minutě přišel kontaktní gól, na Hyčkův centr si naskočil Michal Škoda a Zbrojovka byla zpět v zápase. Před koncem poločasu musel ještě uhasit nebezpečí Melichárek a následně se šlo už do šaten.

Brno nejspíše o přestávce dostalo od kouče Habance pořádný kouř, protože do druhé půle vletělo v úplně jiném rozpoložení a dokonce hned ve 46. minutě srovnalo na 2:2. Po krásné akci se znovu prosadilo duo Hyčka - Škoda a pro druhého jmenovaného to byl druhý gól v zápase. Ve 48. minutě mohli hosté dokonat obrat, ale Polákovi chyběla přesnost. Zbrojovka dostala nejspíše pocit, že už se jí nemůže nic stát a následně byl k vidění jen jeden tým - Dukla. Opět musel být v nejvyšší permanenci Melichárek.

Obrana Brna ale byla na kolotoči a v 64. minutě se Dukla znovu dostala do vedení. Albiachův střílený centr dopravil do sítě Jan Juroška! A pak se Zbrojovka zase sesypala a Dukla vstřelila čtvrtý gól. Melichárek v domnění, že zažehnává nebezpečí, trefil jen Lukáše Štětinu a od něj míč skončil v síti..

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele