12. kolo
30.10.2016 18:30 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 0:1

Viktoria Plzeň i v oslabení porazila Duklu na jejím hřišti a je v čele celé soutěže. Utkání rozhodl hlavou Tomáš Hořava. Domácí musí mrzet velký počet neproměněných příležitostí a nevyužitá, zhruba hodinová přesilovka po vyloučení Petržely.

Dukla v minulé sezoně na Julisce Plzeň porazila a i letos si na zvučnějšího soupeře věřila. Její sebevědomí bylo na hřišti cítit a Viktoriání se převážně bránili. Olayinka dobře vypálil a i s pomocí teče nadělal Kozáčikovi velké problémy. Slovenský brankář předvedl pohotový zákrok. O chvíli později byl golman Viktorie znovu v pernamenci, ale proti Považancově střele zasahovat nemusel. Tlak domácích nadále pokračoval a nakonec vygradoval v 16.minutě, kdy Olayinka sice vstřelil gól, jenomže z ofsajdu a tak ho sudí správně neuznal.

Zahozené šance museli Duklu pořádně mrzet, protože hned po Olayinkově ofsajdu Viktoriání udeřili. Petrželův rohový kop byl prodloužen na hlavu Tomáše Hořavy a ten otevřel skóre utkání! Byl to krutý trest za domácí neschopnost proměňovat svoje příležitosti.

Plzeňské vstřelená branka uklidnila, přesto ale přišla velká komplikace. Milan Petržela fauloval ve středu hřiště a během půlhodiny uviděl už druhou žlutou kartu. Viktorii tak čekalo dlouhé oslabení. Ale Dukla dál zahazovala, před koncem prvního poločasu odmítl vyrovnat Olayinka, parádní zákrok opět předvedl Kozáčik. Povedené utkání sehrál Michael Krmenčík, ve 44.minutě postupoval sám na gólmana, ale špatně zakončil.

Druhý poločas zahájili opět lépe domácí. Dvakrát se ocitl v nadějné pozici Tetour a na druhé straně musel Rada zasahovat proti Krmenčíkovi. Jinak měl mnohem více práce Kozáčik, zlikvidoval jak Považancovu tvrdou ránu, tak i pokus Miloševiče. Viktoria i v deseti utkání zvládla a posouvá se do čela celé soutěže.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
boryland

0:3.........Poznar,Horava,Duri........

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Radši netipuj neumíš tipovat 1:2 prostě smír se stim že na Dukle minimálně o gól vyhrajem

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 a konec Pivarnika

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 velka sance jit na 1.misto a odskocit Boleslavi 3b. a drzet si Spartu 7b. a jinak je tvuj konec renek8361

Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsem te jen nasrat...

Reagovat
smazaný uživatel

soustredit se na ligu to je priorita v plzni

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele