5. kolo
28.08.2016 17:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Sparta Praha 0:2

Dukla odehrála se Spartou dobré utkání, jenomže inkasovala gól a jako pro většinu českých klubů v této sezoně, to znamenalo konec. Neschopnost jakkoliv zareagovat a další trefa znamenala konečný výsledek 2:0 pro Spartu.

Malé pražské derby se neodehrávalo v nijak závratném tempu, ale šance byly a to na obou stranách. Hned v prvních sekundách málem zafungovala spolupráce Tetoura s Olayinkou, ovšem Koubek byl pohotový. Na druhé straně se zase opřel do balónu Zahustel a obránce Smejkal jí zablokoval.

V 15.minutě přišla největší šance prvního poločasu a jeden z klíčových momentů celého utkání. Tetourovu ránu Koubek s potížemi vyrazil na tyč a následnou dorážku poslal mimo tyče Olayinka. To bylo obrovské štěstí pro Spartu, která jinak domácím příliš nezatápěla. Až pět minut před koncem poločasu byli v dobré pozici Zahustel s Julišem, ani jeden však hradbu těl nepropálil.

Dukla proti Spartě cítila šanci a i do druhého poločasu vlétla v lepším rozpoložení. Ve 48.minutě propadl balón až ke Štětinovi, který trestuhodně přestřelil branku! Štětina se přihlásil o slovo ještě jednou, ale ani jeho další rána za Koubkovými zády neskončila. Dukla své šance nevyužila a byla za to potrestána. Frýdkova střela skončila v brance spíše dílem velkého štěstí, byla totiž tečovaná a Hroššo na ní následně nezareagoval dobře.

Sparta tedy po hodině hry vedla, ale do ideálního výkonu to mělo daleko. Každopádně Duklu postihlo to, co stíhá jeden český klub vedle druhého a sice neschopnost jakkoliv na inkasovanou branku zareagovat. Spartě tak stačila šťastná branka na to, aby převzala otěže zápasu a dovedla utkání ke konečné výhře. V závěru zápasu vysunul Vácha kolmicí Frýdka a ten definitivně rozhodl. Nedošlo ani na korigaci, byť tomu byla Dukla několikrát blízko.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla doma proti Spartě góly dává většinou jsou to remízy ale já to vidim na výsledek 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
boryland

1:1............

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tam nechava trageda Julise tak dlouho... je tam zas uplne k hovnu .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele