10. kolo
15.10.2016 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Slovan Liberec 0:0

Remízou 0:0 skončilo utkání mezi Duklou a Libercem. Oba celky si vypracovaly několik zajímavých šancí, avšak ani jedna z nich neskončila v síti. Na obou stranách jednou zazvonilo břevno.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou. Do vůbec první střelecké šance se dostal až po dvaceti minutách hostující Liberec. Barošovu ránu však Rada dokázal vyrazit. O chvíli později předvedl pěkné individuální uvolnění Vůch a Rada musel opět vyrážet. Na druhé straně se dostal do blízkosti Dúbravky Hanousek ale v doposud největší šanci neuspěl. Především po půlhodině hry si domácí fotbalisté vytvořili další dvě velké šance. Néstor Albiach už dokonce překonal Dúbravku, ale Liberecká obrana bezprostřední nebezpečí uhasila.

Také druhý poločas nabídl několik gólových příležitostí. Tu první měl na svědomí hned ve 48. minutě Breite, jehož rána se od břevna odrazila nad! Dukla zase kontrolovala šancí Jurošky, ten jen taktak, že hlavou nepřehodil Dúbravku. Liberec byl ale nebezpečnější, Baroš pálil z úhlu do boční sítě a po zákroku na Bartla se hosté vehementně dožadovali odpískání pokutového kopu. Hlavní sudí však jejich přání nevyslyšel.

V 67. minutě dobře vypálil Vůch a Rada musel zasahovat, na druhé straně Hanousek nezamířil přesně. Lepší už to bylo s pokusem Néstora Albiacha po kterém se zatřásl břevno! Remíza 0:0 nakonec možná vyhovovala oběma celkům, neboť s přibývajícím koncem vyložených šancí rapidně ubývalo. Prachbídná návštěva, zhruba 1000 diváků, se nakonec branky nedočkala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
pawelFCB

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele