18. kolo
25.02.2017 13:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - MFK Karviná 0:0

Fotbalisté Dukly doma na Julisce nenašli recept na defenzívu Karviné a jenom remizovali 0:0. K vidění byla celá plejáda obrovský šancí, Olayinka dokonce orazítkoval tyč, ale diváci zkrátka gól neviděli.

Dukla měla převahu a velkou, jenomže obranný val v čele s brankářem Laštůvkou zůstal nepokořen. Domácí se mohou zlobit jen sami na sebe, neboť tolik šancí, co promarnili, se hned tak nevidí.

Kdyby Dukla po první čtvrthodině vedla 2:0 nebo 3:0, nikdo by se asi nedivil. Olayinka, Podaný a Mustedanagić měli jedno společné: fantasticky je vychytal Laštůvka. Karviná byla pod tlakem celý první poločas a v podstatě jen přežívala jednu zahozenou šanci za druhou. Trenér Jozef Weber moc dobře věděl, že tohle je čekání na gól a už v prvním poločase se rozhodl střídat. Hře Karviné to ale nepomohlo.

Také po změně stran byla územní převaha Pražanů drtivá. Olayinka dokonce v 62. minutě orazítkoval tyč. Karviná toho směrem dopředu moc neukázala, až čtvrthodinu před koncem vystrašil domácí obecenstvo rovnou dvakrát Budínský, ani v jednom případě však síť nerozvlnil. Na druhé straně přestřelil z jasné pozice branku Holenda a to podtrhlo vešekrý zmar domácích. I kdyby se hrálo ještě do zítra, Dukla by snad branku nevstřelila. Karviná tak získává velice cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele