23. kolo
07.04.2017 18:00 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 1:2

Mladá Boleslav si po Spartě vyšlápla i na další pražský celek a na Julisce zvítězila nad Duklou možná trochu nečekaně 2:1. Dukla měla v úvodu zápas více ze hry, jenomže do vedení šla pokaždé Bolka a při druhé brance už výsledek nepustila.

Dukla měla v prvním poločase více ze hry, byla před brankou Boleslavi nebezpečnější, jenomže žádného gólového vyjádření se na rozdíl od soupeře nedočkala. Velký podíl na poločasovém výsledku měla pro hosty paní štěstěna.V 15.minutě totiž orazítkoval tyč Holenda a další pokusy domácích končily vedle branky. Na druhé straně se o zakončení nůžkami pokoušel Železník, ale i v tomto případě scházela přesnost. Když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou v prvním poločase za stavu 0:0, hosté zničehonic udeřili. Jánoš poslal do vápna přesný centr a Lukáš Železník hlavou překonal brankáře Radu.

Domácí odpověděli krátce po změně stran a rovněž ze vzduchu. Podaného centr dopravil do sítě hlavou Peter Olayinka - 1:1. Ovšem ani tento výsledek dlouho nevydržel, v 57.minutě tečoval Železníkovu střelu do vlastní branky Jakub Podaný a Mladá Boleslav podruhé v zápase vedla.

Dukla tak byla znovu na tahu, ale směrem dopředu už jí to vůbec nešlo a když už se k něčemu dostala, brankář Vejmola byl pozorný. Nešlo to ani ze standardních situacích, Podanýho rána šla příliš vysoko. Ve druhé minutě nastaveného času mohl definitivně pojistit výsledek Mebrahtu, ale i když se zbavil brankáře Rady, tak mu gólovou radost překazila tyč. Nijak zvlášť ho to mrzet nemuselo, protože Mladá Boleslav výhru 2:1 uhájila až do závěrečnéh hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HunterRomario

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta ja fik, nebo v ni alespon doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude 0, tak fakt nevím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele