20. kolo
11.03.2017 15:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Jablonec 1:0

Dukla doma zabrala a Jablonec udolala brzkou brankou Zinedina Mustedanagiče 1:0. Hosté si na Julisce vůbec nic nevytvořili, byli horším týmem a po zásluze prohráli.

"K čemu to vlastně všechno bylo?" ptají se přiznivci Jablonce, který sice před nedávnem porazil za velké slávy Spartu, aby v následujících kolech ztratil body s Bohemians a nyní prohrál nejtěsnějším výsledkem na Dukle.

Žádná pastva pro oči to na Dukle nebyla, byť utkání začalo nadějně. Už ve druhé minutě vyrobil obrovskou hrubku brankář Valeš, když neudržel centr Brandnera a Zinedine Mustedanagić nelítostně trestal. Rychlá branka ale zápasu příliš nepomohla. Až ve 35. minutě znovu zahrozil Mustedanagić, jenž nemohl v minulém utkání proti Spartě nastoupit, Valešovu branku však tentokrát minul. A když se neujala ani Holendova střela, skončil poločas vedením Dukly 1:0.

Jablonecký kouč Zdeněk Klucký nemohl být v žádném případě s výkonem svých svěřenců spokojen a do druhého poločasu se rozhodl pro střídání. Z hrací plochy stáhl Martina Pospíšila a nahradil jej Michalem Trávníkem. Efekt to ale žádný nemělo, protože hrozil zase Mustedanagić. Jeho rána skončila opět těsně vedle. Hosté se vůbec nedostávali do hry a brankář Rada byl prakticky bez práce. Dukla neměla s udržením výsledku žádné problémy a nakonec zaslouženě vyhrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

Na Duklu moc neumíme... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele