3. kolo
14.08.2016 17:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FC Hradec Králové 3:0

Prvního vítězství v sezoně se dočkali fotbalisté Dukly, kteří porazili hradecké Votroky 3:0. I když je výsledek na první pohled jasný, dění na hřišti už tak jasné nebylo. Dukla totiž pojistila výsledek až v závěru utkání.

Dukla ale dobře odstartovala a vedení se ujala už po šesti minutách. Centr Tetoura dopravil do sítě hlavou Smejkal a Ottmar poprvé lovil míč ze sítě. Celá gólová situace zaváněla ofsajdem, nicméně rozhodčí se rozhodl branku uznat. O rychlou odpověď se mohl postarat Malinský, svojí typickou individuální akci dovedl až ke koncovce, která však nebyla přesná. Vzápětí na to měla šanci Dukla, Ottmar naštěstí pro hosty Beauguela bez problémů vychytal. V prvním poločase se o rozruch ještě postarali dalekonosnou ranou Schwarz a nepříjemným centrem Čajič.

Hradec po prvním poločase prohrával na Dukle 0:1 a po změně stran měl pochopitelně ještě spoustu času s výsledkem něco udělat. V 61. minutě zavařil Hroššovi Žondra, ale Dukla přečkala tento moment bez úhony. V ještě větší šanci byl Martan, jehož ránu famózně vychytal Hroššo! Votroci měli více ze hry, ale kýžené vyrovnání ne a ne přijít. Dvacet minut před koncem se neujal ani volný přímý kop Mareše a vzápětí udeřilo na druhé straně. Golman Ottmar fauloval Kovala a sudí nařídil pokutový kop. Néstor Albiach si nedělal žádné potíže a penaltu suverénně proměnil - 2:0 pro Duklu.

Druhá branka Votroky zlomila a ti čtyři minuty před koncem potřetí inkasovali. Dominik Preisler vyslal na vzdálenější tyč přesnou střelou a pečetil výhru Dukly na konečných 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1.2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
ondrasch77

2:0 ("Bogél", Albiach)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele