6. kolo
11.09.2016 15:00 CET
3 : 0
(3:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno 3:0

Hráči Bohemians dokázali navázat na předchozí vítězný domácí duel a dnes doslova o poločasu vymazali Zbrojovku Brno. Opět u toho bylo klokanní mládí, tedy Hašek s Havlem, prosadil se i zkušenější Šmíd.

Bohemka začala hodně odvážně, už ve třetí minutě se objevil před Melichárkem šikovný Mašek, nicméně Klokani z jeho akce vytěžili jenom rohový kop. O chvíli později poslal balón do ohně Šmíd a Holenda jen tak tak nezasáhl. Na druhé straně zkoušel vypálit Vávra, ale golmana Budínského výrazněji nezaměstnal. Větší příležitost měl až Řezníček, kterému nevyšel hokejový blafák a Budinský skvěle nadvakrát zasáhl. A znovu platilo staré známé "nedáš-dostaneš". Martin Hašek se dostal k odraženému balónu a i když Melichárek zasáhl, míč se dokutálel do branky. Brno pak úplně vypadlo z role a následná klokanní smršť rozhodla celé utkání. Michal Šmíd si po těžkém zákroku melichárka počkal na dorážku a zvýšil na 2:0. V první minutě nastavení pak zvýšil už na 3:0 Milan Havel. Melichárek vyběhl z branky aby zastavil útočnou akci, to se mu sice podařilo, ale míče se téměř na polovině zmocnil Havel, zkusil to zdálky do odkryté brány a uspěl!

Zbrojovka byla zralá na ručník. Ve druhém poločase mohli ještě navýšit Mašek, který nepochopitelně vysoko přestřelil branku a srovnaná mířidla neměl ani hlavičkující Jan Holenda. Každopádně Ďolíček byl v extázi a Bohemka Brno do ničeho výrazného nepouštěla.

V závěru utkání ještě vyfasoval červenou kartu faulující Jovanović, ale vliv na celkový výsledek už to nemělo. Bohemka přejela díky skvělé první půli Brno 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra hosta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěříl jsem book, a tak to dopadlo.

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Čížek, Mašek)

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Melichárek strašnej výkon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele