23. kolo
08.04.2017 17:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava 1:0

Léčba Klokanů pod Martinem Haškem zabrala, tedy alespoň to platí pro premiérové utkání. Zápas s Jihlavou nebyl jednoduchý a o všem nakonec rozhodla jediná branka Kabajeva z 27. minuty.

Bohemka do zápasu vlétla jako uragán a kdyby rychle vedla 3:0, nikdo by se asi nemohl divit. Jenomže Klokani zahazovali, platilo to jak pro Martina Haška mladšího, tak i Kabajeva nebo Krcha. Zkrátka před Hanušem bylo pořádně živo a to až do 18. minuty, kdy vůbec poprvé zahrozili také Jihlavští. Skvělou práci odvedl Rabušic, který připravil gólovku pro Novotného a nebýt zákroku Berkovce, mohla Bohemka zase prohrávat.

Jinak ale platilo, že domácí byli lepší a ve 27. minutě za svojí snahu sklidili kýžené ovoce. Kabajev výborně sklepl balón pro Haška, jehož ránu Hanuš pouze vyrazil a Kabajev z dorážky rozradostnil Ďolíček. Navíc vstřelená branka domácím pomohla a za chvíli zazdil další velkou příležitost Dominik Mašek.

Také druhý poločas přinesl spoustu zajímavých příležitostí a to především na domácí straně. V 67. minutě odmítl navýšení skóre domácí Jan Kuchta a velice záhy jej v tomto "doprovodili" i jeho spoluhráči Luts s Havlem. Vysočina byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu a to pouze vinou domácích, kteří nebyli schopni druhou brankou utkání rozhodnout. V posledních minutách zápasu se Jihlava přeci jen tlačila do pokutového území Klokanů, ale na vyrovnání nedosáhla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele