5. kolo
26.08.2016 20:15 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 2:0

Bohemians utnuli domácí nezdary a Jablonec možná trochu překvapivě porazili 2:0, když se po změně stran prosadili nejprve Mašek a deset minut před koncem Čížek. Jablonec své šance zejména v prvním poločase neproměnil a na ty inkasované už nedokázal zareagovat.

Klokani si vytvořili první stoprocentní šanci hned v první minutě, kdy Luts dobře střílel na zadní tyč, ovšem golman Hrubý dobře vyškrábl. Zahanbit se nenechal ani Budinský, který pro změnu zlikvidoval hlavičku Wágnera. Oba týmy si následně vytvořily další šance, nejdříve Mikuš z otočky netrefil zařízení a o několik minut později nedosáhl na Trávníkovu přihrávku Wágner. Ve 23.minutě se ocitl úplně sám před Budinským Mehanovič, ale v jasné tutovce selhal a odmítl tak jablonecké vedení. Dobré utkání sehráli domácí Luts a Mašek, jejich další snaživost překazil goman Hrubý, díky kterému tedy skončil první poločas 0:0.

Ve druhém dějství už konečně začaly padat branky a to do hostující sítě. Jablonec zaspal začátek a když Luts dobře vybojoval balón, nastaly ve vápně hostů pořádné zmatky a několik dorážek na branku Hrubého a až Dominik Mašek procpal míč do sítě - 1:0! Jablonec mohl dvakrát odpovědět prostřednictvím Kubisty, jenomže v jednom případě orazítkoval břevno!

Bohemka mohla vstřelit druhý gól mnohem dříve, nakonec se jí to podařilo až v 80.minutě, kdy získal balón Kuchta a následný centr proměnil hlavou ve druhý gól Tomáš Čížek. Ďolíček si mohl oddechnout, Bohemka konečně zvítězila a v domácím prostředí získává tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemians to doma z Jabloncem zvládá naopak Jablonec je ve střelecké formě typuji výsledek 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat
eL

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele