8. kolo
24.09.2016 18:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 1:0

Bohemians zvládli těžké domácí utkání s Příbramí a po nejtěsnější výhře poskočili už na osmou příčku. Jedinou trefu zápasu obstaral pět minut před koncem Tomáš Berger.

Bohemka to v souboji s Příbramí neměla vůbec jednoduché. Hosté v minulém kole konečně zvítězili a do toho nastříleli tři branky Teplicím. Také zápas v Ďolíčku začali aktivně a hned v prvních minutách měl gólman Budínský co dělat, aby zneškodnil Majtána. Na druhé straně se postaral o zajímavý okamžik Mašek, střelou z přímáku však síť nerozvlnil. Bezbrankový stav setrval i po hlavičce Holendy a pohotovém zákroku Hrušky. Šance Klokanů začaly nápadně přibývat a Hruška se musel činit. V prvním poločase byl určitě nejvytíženějším hráče na place.

Po změně stran se musel předvést i Viktor Budinský, střelu Borka dokázal zpacifikovat a na druhé straně zase Maškova volej skončila těsně vedle. Šance se víceméně střídaly na obou stranách, v 69. minutě opět otestoval Budinského Pilík.

Rozhodnutí nepřinesla ani 83. minuta a krásná rána střídajícího Josefa Jindřiška, která skončila na spojnici! Tlak Klokanů začínal gradovat a v 85. minutě mohl Ďolíček explodovat! Mikuš našel v jasné ložence Tomáše Bergera a ten Hruškovi nedal šanci! Příbram se na odpověď nezmohla, Brandner v nastavení jen lízl dobrý centr a branku Budinského tak neohrozil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
eL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 z toho 2x Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
C-M@ster

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele