9. kolo
01.10.2016 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1

Fotbalisté Příbrami prohráli další utkání a jejich situace na dně tabulky se nemění. V souboji se Slováckem měli šance, ale nakonec to tam padlo hostům. Deset minut před koncem se trefil Tomáš Ťok.

Diváci u Litavky sledovali velmi vyrovnané utkání, ani jeden z týmů neměl navrch a bohužel ani brankáři neměli přiliš mnoho práce. Jedinou šanci prvního poločasu si vytvořila domácí Příbram, Vysoký balón Majtána převzal Brandner, ale v tutovce trefil jen Heču.

Na druhé straně se dokonce Civićovi podařilo vstřelit branku, ale pro předchozí faul Koného nemohla být uznána. Ještě v nastaveném čase prvního poločasu se domácí dožadovali pokutového kopu, ve vlastním vápně zahrál rukou Reinberk, ale sudí nepískal.

Stanislav Levý si do druhého poločasu přichystal jedno střídání. Ze hry stáhl Francise Koného a nahradil jej Tomášem Zajícem. Až v 65. minutě se Slovácko dostalo do velké příležitosti, Tregler chyboval a doslova namazal Civičovi, který však trefil jen Hrušku. V 70. minutě se zase skvěle uvolnil nový muž na hřišti Zajíc, předložil přihrávku Divišovi a ten orazítkoval tyčku! Také Příbram si vypracovala velkou šanci, Trapp však hlavičkoval vedle. Příbram se nadechovala k náporu, Pilík v další dobré šanci nedal a Slovácko vzápětí trestalo. Jaroslav Diviš vedl rychlý protiútok, poslal do šance Tomáše Ťoka a ten poslal deset minut před koncem Slovácko do vedení!

Zdrcení domácí nedokázali na inkasovanou branku jakkoliv reagovat. V nastavení ještě hlavičkoval Brandner, ale Heča bez problému lapil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
eL

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele