8. kolo
24.09.2016 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava 1:1

Jihlava dál čeká na vítězství. Dnes sice na Slovácku vedla zásluhou Ikauniekse, ale po změně stran srovnal Havlík a pak už se skóre neměnilo. Domácí měli obrovské množství šancí, ale většinu z nich pochytal fantastický Hanuš.

Trenér Michal Bílek tak sice zůstává neporažen, nicméně jeho tým potřeboval zvítězit, na druhou stranu pořád je to bod zvenku a i ten se počítá, zvláště když mělo Slovácko velkou převahu. První poločas toho nabídl celkem dost, především šance domácího celku, který zahazoval a zahazoval. Sám Francis Koné mohl dát minimálně dvě branky! Hanuš se však v jihlavské brance překonával. Nejenže vychytal už zmiňovaného Koného, ale poradil si i s Divišem a dalšími. Jihlava však měla také šance, Rabušic tu svojí nedal, v nastaveném čase prvního poločasu se ovšem prosadil střelou mezi stopery Davis Ikaunieks. Jihlava tak překvapivě vedla 1:0.

Slovácko chtělo po změně stran okamžitě odpovědět a dobrou příležitost k tomu měl Reinberk, ale do cesty se znovu postavil skvělý Hanuš. Jihlavský brankář a celá obrana odolávala tlaku soupeře až do 67. minuty. Pak se krásně střelou od tyče prosadil Marek Havlík!

Skóre se pak mohlo přehoupnout na jakoukoliv stranu. Dvořáka zneškodnil Heča a Diviš rozvlnil jen boční síť. Slovácko se nakonec rozešlo s Jihlavou smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bilkovo první vítězství 2:3

Reagovat
vanGomm

Už vlastně boj o záchranu.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1..2:1

Reagovat
ondrasch77

2:1 (Diviš, Koné - Vaculík)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele