27. kolo
06.05.2017 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - MFK Karviná 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Slováckem a Karvinou. Domácí se dostali do vedení v prvním poločase zásluhou Havlíka, ale krátce po změně stran srovnal na konečný výsledek Jovanović.

Mnohem aktivněji vstoupili do zápasu domácí fotbalisté. Z nadějné pozice dobře pálil Michalík a krátce poté musel opět zasahovat Laštůvka, tentokrát po centru Zajíce. Obrovskou šanci mělo Slovácko zejména ve 14. minutě, to se dostal do samostatného úniku Daníček a Laštůvka opět výrazně podržel svůj tým. Slovácko mohlo zahozených šancí jenom litovat.

Ve 28. minutě šli nakonec domácí přeci jenom do vedení a zaslouženě. Za obranu Karviné se dostal Marek Havlík a Laštůvka tentokrát balónu v cestě do branky nezabránil. Každopádně Slovácko ani po vstřelené brance nepolevovalo a nadále si vytvářelo nadějné příležitosti. Hosté poprvé výrazněji zahrozili až ve 35. minutě, kdy si prostor ke střele udělal Budinský, ale jen těsně minul prostor mezi tyčemi. Budinský na sebe ještě upozornil před koncem poločasu, kdy hlavičkoval opět těsně vedle.

Karviná nesehrála úplně povedený první poločas, ovšem na začátku druhého dějství si vše vynahradila. Ve 49. minutě předvedla nacvičený signál a Mihailo Jovanović překonal Daňka. Následně převzalo iniciativu opět Slovácko a podobně jako v první půli zahazovalo šance. Proti Civićovi a Zajícovi znovu skvěle zasáhl výtečný Laštůvka.

Karviná všechny šance přečkala a v závěru mohla stadion v Uherském Hradišti pořádně zmrazit. Proti Galuškovi z bezprostřední blízkosti zasáhl Daněk a vzápětí si domácí brankář poradil i se střelami Kalabišky, respektive Panáka. Utkání už další branku nenabídlo, takže oba celky si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

Oba už jsou zachránění,takže tip 1X.

Reagovat
kecipep

2:1, přeskočit soupeře v tabulce a užít si závěr sezóny..

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele