12. kolo
29.10.2016 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Teplice 1:1

Body se dělily i v Uherském Hradišti, kam zavítaly v dobré formě hrající Teplice. Severočeši se také ujali vedení zásluhou Michala Jeřábka, ale konečné slovo měl ještě v prvním poločase Vlastimil Daníček.

Slovácko tak doma znovu nevyhrálo a jeho pozice v tabulce se přeci jenom komplikuje. Pravdou je, že svěřencům trenéra Stanislava Levýho vůbec nevyšel začátek utkání. Ve 14. minutě prodloužil rohový kop na zadní tyč Hora a Michal Jeřábek nebráněn Košútem vstřelil první gól zápasu. Hned z kraje utkání tak muselo Slovácko dohánět manko soupeře.

Ve 20. minutě došlo k zajímavé události. Hlavní sudí Pechanec se zranil a musel být střídán. Utkání tak dořídil rezervní rozhodčí pan Severýn, který byl hned vzápětí svědkem šancí na obou stranách. Nejprve Ljevaković mizerně vystřelil a po něm na druhé straně také netrefil branku Diviš. Slovácko srovnalo ve 38. minutě, Koné uvolnil Daníčka a ten přesně mířenou střelou překonal teplického Grigara.

Ve druhém poločase mohly jít znovu do vedení Teplice. Jejich gólová příležitost z 52. minuty málem skončila gólem, kdyby se na brankovou čáru nepostavil Košút. Ten tak plnohodnotně odčinil zaváhání při bránění Jeřábka. O překvapivé zakončení se z velké dálky pokoušel Ťok, vyběhnutého Grigara však nenachytal. Grigar se pak musel činit po hlavičce Zajíce a ještě těžší zákrok musel předvést na druhé straně Heča, když tři minuty před koncem lapil pokus Vaněčka. Utkání nakonec vítěze nepoznalo a Slovácko i Teplice si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele