28. kolo
06.05.2016 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava 1:1

Zbrojovka doma pouze zachraňovala remízu 1:1 a atak na páté místo se prozatím odkládá. Pro Jihlavu má získaný bod svojí váhu, vzhledem k porážce Sigmy se náskok na sestupové pozice zvýšil dvě kola před koncem na čtyři body.

První poločas určitě nenabídl nudnou podívanou. Jihlava hrála v Brně nebojácně a v prvním poločase měla několik solidních příležitostí. Tu první netrefil Urdinov, Melichárek proti jeho střele nemusel zasahovat, neboť ta těsně minula branku. Něco málo po dvaceti minutách začaly na obou stranách zvonit brankové konstrukce. Nejprve Jovanovič zády k brance orazítkoval břevno a krátce po něm trefil tyčku Voltr! Skóre se neměnilo ani při další šanci Voltra a Brno opět kontrolovalo jinou příležitostí v podání Řezníčka. Skóre 0:0 se v prvním poločase nezměnilo, diváci se dočkali branek až po změně stran.

A jako první se prosadila Vysočina. V 54. minutě zpackali Brněnští rozehrávku, Jihlava se chopila balónu, Vaculík vypálil, ale Melichárek vyrazil. Yani Urdinov nicméně další dorážkou dopravil míč do sítě a Zbrojovka před vlastním publikem prohrávala 0:1.

Svěřenci trenéra Kotala nezačali zmatkovat a trpělivě si počkali na svojí šanci. Řezníček v dobré pozici trefil jen bránícího hráče, ale v 76. minutě už se domácí dočkali. Buchta poslal dlouhou komici, ta prošla až k Michalu Škodovi, který jen tak píchl do míče a překonal brankáře Hanuše - 1:1. Brno si vzápětí vytvořilo další šanci, ale Řezníček opět netrefil zařízení. Na druhé straně zase musel zasahovat Melichárek, neujala se Hronkova střela. Utkání nakonec vítěze nepoznalo, Zbrojovka remizovala s Vysočinou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.Jihlava má doma Ostravu a jede na Spartu,takže bod by potřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se historie neopakovala. https://www.youtube.com/watch?v=OB-SWlDWiRg

Píská Jihlavskej "kamarád" Proske

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele