9. kolo
03.10.2015 15:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Teplice 0:4

Pořádný debakl schytali před vlastními diváky hráči Brna. Teplice si v moravské metropoli vedli nelítostně a Zbrojovce nastříleli rovnou čtyři branky, aniž by přitom inkasovali. Prosadili se dvakrát Vachoušek, Vondráček a Lüftner.

V Brně začaly padat branky hned v úvodu, už ve třetí minutě se po centru zprava dostal k odraženému balónu Štěpán Vachoušek a překonal brankáře Doležala - 1:0 pro Teplice. Rychlá branka severočechům nesmírně pomohla, ale klíčové byly také momenty ze 17.minuty a posléze 19.minuty, kdy Grigar zlikvidoval velkou šanci Lutonského a Zavadil těsně minul branku. To muselo Zbrojovku mrzet, neboť ještě před odchodem do šaten vsítili Teplice druhou branku. Přesnou přihrávku na malé vápna proměnil ve svojí druhou branku Štěpán Vachoušek - 2:0 pro Teplice.

Pokud chtěla Zbrojovka pomýšlet na bodový zisk, muselo se toho hodně změnit. Kouč Kotal stáhl Lutonského a na plac vyslal Davida Paška. Kýžený efekt to ale nemělo. Po hodině hry předvedl pěknou individuální akci Tomáš Vondráček, kdy si přehodil brankáře a pak hlavou zvýšil už na 3:0. Deset minut před koncem orazítkoval tyč Zavadil a krátce na to ho na druhé straně napodobil Fillo. Nicméně v 85.minutě přidal po rohovém kopu čtvrtý gól obránce Michael Lüftner a o vítězi samozřejmě nebylo pochyb. Teplice deklasovali Zbrojovku 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Lahvac-CZ

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Totální hnus, otřesnej výkon akorát Zavadil si zase zaslouží pochvalu, ale sám toho moc nezmůže....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele