24. kolo
08.04.2016 20:15 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 2:1

Zbrojovka Brno doma dokázala otočit výsledek proti Bohemians 1905 a připisuje si tři body. Klokany sice poslal do vedení Čížek, ovšem krátce na to si vstřelil vlastní gól Švec a obrat dokonal vítěznou brankou Škoda.

Zbrojovka nevstoupila do zápasu ideálně, už ve třetí minutě inkasovala vůbec po prvním vážnějším centru. Acosta posadil míč na hlavu zkušeného Čížka a Bohemka vedla 1:0. Domácí nicméně nemuseli na vyrovnání čekat dlouho, Keresteš poslal do vápna Klokanů parádní centr a nešťastník Michal Švec si vstřelil vlastní gól. V úvodní čtvrthodině jsme tak viděli dvě branky a nerozhodný výsledek 1:1.

Další fáze zápasu patřila zejména domácím borcům, kteří měli hned několik vyložených příležitostí. Zoubeleho pobídku nedokázali využít jak Škoda, tak i Pašek a akrobatické zakončení Jakuba Řezníčka musel likvidovat Zlámal. Ve 36. minutě nabídl Klokanům zajímavou šancí chybující Keresteš, avšak Acosta z nadějné pozice netrefil cíl a vzápětí Čížek těsně minul Melichárkovu branku. V závěru poločasu byli Pražané lepším celkem, ovšem skóre se i přes pokusy Mosquery a Krcha nezměnilo.

I ve druhém poločase se hrál útočný fotbal se šancemi na obou stranách. Zlámal měl co dělat s pokusem Hyčky a Buchta zase na poslední chvíli odzbrojil Schicka. Vyrovnaný průběh nakonec dokázali strhnout na svojí stranu domácí fotbalisté. Keresteš našel Škodu a jeho hlavička skončila v síti - 2:1 pro Zbrojovku. V závěru utkání mohlo Brno výsledek několikrát pojistit, ale neujala se jak hlavička Jovanoviče, tak i pokus Keresteše. Brno však nemuselo zoufat, výsledek 2:1 už udrželo a potvrdilo dobrou domácí formu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brnenskou tvrz nedobije ani Bohemka 2:0

Reagovat
Lahvac-CZ

2:0, souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

První výhra pro klokany !

Reagovat
smazaný uživatel

venku

Reagovat
cepinzcegamy

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Zavadila jsou v kélu

Reagovat
smazaný uživatel

je to až úsměvné, jak rozhodčí nenápadně připískávjí Brnu

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd nebyl, ale fakt si nemyslím, že by jsme byli v situaci, kdy by jsme potřebovali nutně 3 body a potřebovali pomoc rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraje se o poháry... 5. místo bude pravděpodobně zaručovat EL, pokud Jablonec nevyhraje pohár.

Reagovat
KingMaster13

Já myslím že ho vyhrajou Pelta to nějak podmázne, navíc Sparta má rozpadlej tým teď

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele