16. kolo
06.12.2015 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Fastav Zlín 2:2

Fotbalisté Zlína na Vysočině dvakrát vedli, ale nakonec odjíždějí "jen" s bodem. Jihlava na branky Železníka, respektive Koreše odpověděla trefami Vaculíka a Mešanoviče. Konečná remíza 2:2 je pro oba týmy spravedlivá.

Jihlava vstoupila do utkání aktivně a Mešanovič brzy mohl měnit skóre. Střela se mu ale vůbec nepovedla a brankář Holý neměl potíže. O chvíli později hlavičkoval vedle Vaculík a ani po dalším Holého zákroku se skóre neměnilo. Došlo k tomu až ve 13. minutě a překvapivě na druhé straně. Jako už několikrát v sezoně zafungovala spolupráce Poznara se Železníkem a druhý jmenovaný vstřelil už svůj osmý gól v sezoně. Vysočina zvýšila tempo a vyrovnání se dočkala ve 34. minutě. Mešanoviče fauloval Jugas a nařízenou penaltu proměnil Vaculík - 1:1. Hned za další dvě minuty mohl otočit skóre Mešanovič, ale přestřelil branku.

Po změně stran jako první zahrozili hosté. Z úhlu na Hanuše postupoval Železník, ale brankář Vysočiny obstál. Skvěle se předvedl i po hlavičce Hájka a tlak Zlína začal růst. Na druhé straně zase spálil další tutovku Mešanovič a čtvrt hodiny před koncem vstřelil Zlín druhou branku. Vukadinovičovy výzvy se okamžitě chopil Štěpán Koreš a strhl vedení opět na zlínskou stranu.

Ševci ale ani toto vedení neudrželi. V 84. minutě rychlou dorážkou srovnal na 2:2 Mešanovič, který si tak částečně vylepšil reputaci a až do konce utkání už se skóre nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Jihlava na závěr podzimu většinou umí.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele