29. kolo
11.05.2016 18:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 3:0

Jihlava doma k definitivní záchraně potřebovala doma zvítězit, aby se nemusela ohlížet na výsledky soupeřů. Ideálním soupeřem k tomu na Vysočině měl být Baník, který už se připravuje na druhou ligu. Zápas nakonec skončil jasným vítězstvím domácích, kteří se tak definitivně zachránili.

Úvod utkání toho však příliš ke koukání nenabídl. Kvalita hry odpovídala postavení obou celků na spodních příčkách tabulky. Bojovnost a nasazení k vidění byla, hosté velmi důsledně dostupovali soupeře a nenechali Jihlavu rozvíjet nebezpečnou kombinaci. Na šance tak byl první poločas velmi skoupý.

S postupem času se však domácí stávali stále více nebezpečnými. Předzvěstí vedení byla již šance z 27. minuty, to však ještě Vaculík přesně nezamířil. Až o deset minut později se domácí dočkali zaslouženého vedení. Fanoušky na stadiónu rozradostnil parádní ranou Bazal - 1:0.

Za tohoto stavu šli hráči i do kabin, druhá půle však slibovala mnohé, protože Baník rozhodně nepůsobil odevzdaným dojmem.

Druhá půle však ukázala, jaký je rozdíl ve zkušenostech mezi prvoligovým týmem a ještě ne zcela vyzrálým celkem mladíků. Přestože Baník nehrál špatně, nakonec odjel z Jihlavy s třígólovou náloží.

Po hodině hry zvyšoval na 2:0 Hronek po krásné akci domácích, na třígólový rozdíl pak upravil skóre v samém závěru Dvořák. Domácí si tak díky vítězství nad posledním Baníkem vybojovali záchranu a v první lize budou i v příští sezóně.

Autor: Martin Lavický / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele