25. kolo
17.04.2016 16:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 2:1

Viktoria Plzeň nadále neohroženě kráčí za titulem. Západočeši sice stejně jako před týdnem prohrávali, ale výsledek dokázali otočit. Rozhodující moment obstaral střídající Jan Kopic, jenž zaznamenal vítěznou branku. Zbrojovka se od 55. minuty musela obejít bez vyloučeného Paška.

Podobně jako před týdnem ve Zlíně, i tentokrát inkasovala Viktorka jako první. Zbrojovce se už v 10. minutě povedl rychlý kontr, Zoubele zatáhl balón do vápna a přihrávkou pod sebe našel neomylného Jakuba Řezníčka - 1:0 pro Brno. Viktorka s odpovědí neotálela a s pomocí rohového kopu a hlavičky Baránka už v 17. minutě srovnala na 1:1. A i další minuty patřily domácím, Holendovi scházel k zakončení kousek a Koláře vychytal Melichárek. Na druhé straně se prodíral do šance Řezníček, ale dvojice Hejda-Kozáčik ho znegovala. Před koncem prvního poločasu se ještě hnal do šance Petržela, ovšem Melichárek včasným výběhem akci zmařil.

Plzenští měli více ze hry a aktivně vstoupili i do druhého poločasu. Klíčový okamžik celého zápasu přišel v 53. respektive 55. minutě. David Pašek v rozmezí dvou minut předvedl stejný nedovolený zákrok a po dvou žlutých kartách se musel poroučet ze hřiště. Zbrojovku čekal náročný úkol, vzdorovat mistrovi v početní nevýhodě.

Viktoriáni pochopitelně umocnili svojí převahu a vytvářeli si další šance. Kolář poslal svojí střelu do Melichárka a brněnský brankář obstál i při závaru v 76. minutě. Tlak domácích ale přeci jenom ve vedoucí branku vygradoval, Holenda přiťukl balón zakončujícímu Kopicovi a Melichárek podruhé v zápase inkasoval - 2:1 pro Viktorii Plzeň. Domácí mohli ještě zvýšit, ale další branka už nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Houfi

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
ondrasch77

1-0 (pentle)

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele