30. kolo
14.05.2016 15:30 CET
5 : 0
(3:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 5:0

Pořádnou mistrovskou kocovina prožila v Edenu Viktoria Plzeň. Čerstvý mistr dostal od Slavie bůra a Synot ligu zakončil ostudou. Sešívaní chytli v závěru sezony velkou fazónu, nicméně její případný start v Evropské lize závisí na Mladé Boleslavi.

Utkání nabídlo spoustu zajímavých okamžiků a to i na straně Plzně, která sice byla herně horším týmem, ale dvakrát pálila do tyče. Brankostroj sešívaných poprvé spustil ve 4.minutě, kdy na centr Bořila naskočil Mihalík. Viktoriání mohli okamžitě odpovědět, ale střela Kopice mířila jen do tyče a dorážka skončila na pozorném Berkovci. Ve 20. minutě domácí zvyšovali už na 2:0, když se prosadil krásnou střelou k tyči Antonín Barák. A to nebylo všechno, za dalších sedm minut přišel další nebezpečný centr a branka Murise Mešanoviče a Plzeň byla zralá na ručník! Slavia dál mistra válcovala a nutno říci, že měla i štěstí, neboťpřed koncem poločasu orazítkoval další tyč po krásné individuální akci Kovařík.

Karel Krejčí o přestávce zřejmě nešetřil hlasivky, ale v mistrovských oslavách opájející se Plzni to nepomohlo. Krátce po změně stran zvyšoval na 4:0 Josef Hušbauer a tři minuty před koncem zápasu dovršil popůlárního bůra střídající Vukadin Vukadinovič.

Šancí jinak bylo ve druhém poločase několik a hrálo se nahoru dolu. Dobré zákroky předváděl Berkovec ale i Bolek. Výsledek 5:0 se v konečné tabulce nijak nepromítl, Slavia ve třech zápasech po sobě nastřílela dohromady 13 branek, naopak Plzeň třikrát v řadě prohrála a fanouškům zejména za poslední vystoupení dluží omluvu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Hardwell

3:1

Reagovat
KingMaster13

2:1 stylově zakončíme hodně vydařenou sezonu

Reagovat
KingMaster13

tak tohle jsem fakt nečekal, paráda

Reagovat
Houfi

::lol: tohle předvést může opravdu jen Plzeň

Reagovat
Lojd

Pavlenka je zraněnej, nebo je Berkovec prostě lepší? Mě by to nepřekvapilo :)

Reagovat
Losinho

Zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro mě šok, co předváděli poslední mače Mistři z Plzně Kvituju rozhodní majitele Šádka o udělení vysokých pokut hráčům Hráči pošlapali velmi nedůstojně a drasticky klub Viktoria Plzen a plivli do tváře fandům klubu,který poslední roky dělá radost českýmu fotbalu na evropský scéně a doma dominuje

Reagovat
vanGomm

Věděl bych o daleko lepším způsobu,než dávat pokuty fotbalistům,kteří mají vysoké příjmy.To není vůbec žádné řešení.Uvedu příklad někdo s příjmem 20 000,- dostane pokutu 50% tj. 10 000,- což je pro takového člověka ztráta hodně citelná a příště si to určitě rozmyslí.Ovšem člověk s příjmem npř.200 000,- tomu zbude po 50% pokutě 100 000,- a s tím se ten měsíc na rozdíl od prvního příkladu přežít bez větších problémů dá.Každý měsíc by to fotbalistům asi také vadilo,ale 1x za rok? Navíc co si budem povídat nejde také se 100% jistotou vyloučit ani možnost,že se mohou najít i tací co si na svoji prohru za této situace mohou dokonce i vsadit!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanda Plzně a Bayernu Mnichov-tohle se stát na Bayernu? nechci domýšlet rozhodnutí Hoenesse a Rumenigeho!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele