24. kolo
09.04.2016 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - FK Jablonec 0:0

Slavia doma ztratila další body, když nenašla recept na obranu Jablonce a jelikož sama neskórovala, skončilo utkání 0:0. Pražané měli o něco více ze hry a také větší smůlu, neboť po střelách Bořila a Mahalíka zazvonila tyč.

Šlágrem sobotního programu byl bezesporu duel Slavie s Jabloncem. Utkání slibovalo ofenzivní podívanou, nicméně diváci se nakonec v Edenu žádné branky nedočkali.

Šance tu ale rozhodně byly a to na obou stranách. Slavia začala o něco aktivněji, ale Mešanović a po něm Hušbauer zamířili těsně vedle. Na druhé straně musel předvést několik perfektních zákroků Pavlenka. Nejprve zlikvidoval pokus Mihálika a před koncem poločasu famózně vychytal i Karavajeva. Změnu skóre si nevynutil ani obránce Bořil, kterému se postavila do cesty tyčka! To ještě Sešívaní netušili, že se jim branková konstrukce připlete do cesty ještě jednou.

I druhý poločas byl vyrovnaný. Po hodině hry se odhodlal k další pumelenici Hušbauer a předvést se musel i brankář Bárta. Bohužel zatímco v prvním poločase bylo šancí několik, v tom druhém zajímavých momentů razantně ubylo. Solidní osmitisícová návštěva ožila až v závěru, kdy doslova odmítl vedení Mešanovič a krátce nato napálil tyčku Mihalík. Tlak Slavie v této fázi zápasu vrcholil, nicméně s nastavením už se i do jejích nohou vkrádala křeč. Zápas nakonec vítěze nepoznal, oba celky se rozešly smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 Tecl zaridi rozhodujici penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
Gerd 2010

Ehm, už vím 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

to by si Jablonec musel dát vlastňáka, tip 0:1

Reagovat
ondrasch77

1-2 (Mešanovič - Kubista, Tecl)

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl opět předvedl svou nekvalitu .... jde mu tak leda běhání ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele