19. kolo
28.02.2016 17:30 CET
3 : 1
(2:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Baník Ostrava 3:1

Ostravský Baník se sice na Slavii ujal senzačního vedení, ale domácí potvrdili roli favorita a třemi brankami výsledek úspěšně otočili. Zápas měl jednoznačného hrdinu Tomáše Součka, autora hattricku.

Slavia vstoupila do utkání dle předpokladů aktivně, Mešanovič se efektivně pokoušel o nůžky, ale Šrom jeho pokus lapil. Zanedlouho se dostal k nebezpečné hlavičce Frydrych, ale i tuto šancí Baník přečkal. A byl to právě někdejší hráč Baníku, který svojí chybou umožnil Baníku jít do senzačního vedení. Frydrych ztratil balón, De Azevedo si všimnul povyběhnutého Berkovce a pěkným lobem otevřel střelecký účet utkání!

Pražané se ale inkasovanou brankou nenechali rozhodit a velmi brzo odpověděli. Slávisté předvedli pěknou akci, na jejímž konci byl Souček a od něho skončil míč za brankovou čarou, ale bylo to s velkým štěstím. Míč pod Šromem podklouzl a doslova se doplácal do sítě - 1:1. Jen o několik málo minut se Souček opět dostal k míči a s výraznou tečí otočil skóre ve prospěch Sešívaných! Slavia následně hodně ožila a Šrom musel znovu zasahovat, tentokrát po ráně Hušbauera. Poločasové vedení domácích bylo zasloužené, nicméně Baník ukázal, že může být nebezpečný a že jej není radno podceňovat.

Baník se držel i po změně stran, byť si žádnou gólovou šanci nevytvořil, ale nakonec v 65.minutě inkasoval třetí gól a hádejte od koho. Tomáš Souček zatáhl míč do vápna a šikovně obstřelil Šroma, čímž zkompletoval hattrick. Slavia měla i další velké šance a mohla vyhrát mnohem vyšším rozdílem, ale Baník už neinkasoval.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkusím další překvapení a cenný bod - 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tady musí být 3 body tip 3:0, jinak změna majitele

Reagovat
paff

Reagovat
vanGomm

Ostrava musí hrát na výhry.Remízy jsou pro ni už stejně k ničemu měla by po 30.kolech 19 bodů a s tím se zachránit nejde.To bude jejím soupeřům vyhovovat.Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Ostrava nebude stačit 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ti mladí kluci tam vyhrajou, zachrání ligu, časem vyhrajou titul, vybojují ligu mistrů a budou konkurence schopni nejlepším evropským velkoklubům a pak se o tento příběh začne zajímat hollywood a nikdy na to nikdo nezapomene

Reagovat
goodbay

A pak se probudíš.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
veikko

Ten pocit, když dala Slavia (zatím) méně gólů než Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? SKS - 25, FCB - 15 :DD

Reagovat
smazaný uživatel

Však neříkal že je to pravda, má jen takový pocit

Reagovat
arsavin

Asi myslel na jaře

Reagovat
tomassson

vzhledem k tomu že v Baníku hrají mladoši kteří se chtějí vytáhnout a s podporou fans . Fotbal nahoru dolů jako se zlínem . prostě slávi uběhají .ve vzduchu je překvápko. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

červínka dá 2 branky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele