17. kolo
13.02.2016 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 2:2

Čtyři branky a spousty dalších šancí na obou stranách. To bylo důležité utkání mezi Olomoucí a Bohemians 1905. Oba týmy jsou považovaný za jedny z adeptů na sestup, oba potřebovaly získat pokud možno tři body, ale rozešly se smírně 2:2.

Utkání mělo od začátku velmi solidní tempo. O něco aktivnější byla Olomouc, která zejména po půlhodině hry pořádně před Zlámalem zatápěla. Mahmutovič a ani Rode nepřekonali Zlámala a na druhé straně zase na poslední chvíli zastavil Schicka obránce Vepřek. Pak už se hra zase honem rychle přesunula do vápna Klokanů. Mahmutovič prověřil Zlámala a opět se pelášilo na druhou stranu, Hála ve velké šanci přestřelil branku. Hra nahoru dolu se musela divákům líbit, stále však chybělo gólové vyjádření. Až ve 41. minutě vlétl do vápna Hanáků Schick a povedenou ranou poslal Bohemku do vedení!

Olomouc první poločas prohrála, ale na začátku druhého poločasu se zmátořila a výsledek během šesti minut otočila. Nejprve po spolupráci Mahmutoviče s Ordošem pádil tísněn na branku druhý jmenovaný a dostal míč do sítě. Zanedlouho vyslal pro změnu Šindelář Mahmutoviče a bosenský útočník svůj únik přetavil ve vedoucí branku Olomouce. Mahmutovič měl šanci navýšit vedení, jenže nedal a místo toho udeřilo na druhé straně. Na Jiráskův centr si na zadní tyči naběhl Acosta a bylo to 2:2.

V poslední dvacetiminutovce se tempo přeci jenom zklidnilo a už to zdaleka nebyl souboj nahoru dolu. Nikdo nechtěl udělat klíčovou chybu, která by dostala soupeře do sedla. Až v 90. minutě mohl rozhodnout Michal Ordoš. Ve stoprocentní šanci orazítkoval břevno a víc už se na hřišti nestalo. Olomouc si v důležitém zápase o záchranu body s Bohemkou rozdělila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
KingMaster13

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele