17. kolo
13.02.2016 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FK Příbram 2:0

Dobře odstartovaly jarní část Synot ligy Teplice. Severočeši díky brankám Hory a Ljevakoviče v úvodu utkání porazili Příbram 2:0. Hosté nebyli Na Stínadlech bez šance, ale z řady gólovek neproměnili ani jednu.

Teplice do zápasu vlétly ve velkém stylu. Na Stínadlech stačilo pouhých sedm minut, aby se poprvé změnilo skóre. Jakub Hora dostal přesný pas za obranu a v koncovce si počínal na výbornou - 1:0. O chvíli později orazítkoval tyč Vaněček a krátce na to Ljevakovič zvýšil uvnitř vápna už na 2:0. Pro Příbram to byl samozřejmě velmi špatný začátek. Hosté ale nerezignovali a také si vytvořili šance. Rána Rezka byla zablokována a Suchana zblízka vychytal Chudý. Matěj Suchan byl před Chudým úplně sám a i když neměl tolik času, měl zakončovat lépe. Chudý měl čím dál více práce, vychytal Štípka i Hnaníčka, na druhé straně zase střílel nad Vachoušek.

Příbram udělala na začátku druhého poločasu hned dvě změny, kouč Tobiáš poslal na hřiště Šabalu a Treglera a alespoň zpočátku byl impuls nově příchozích znát. V 55. minutě Příbram zazdila další šanci, Hnaníčka výborně vychytal Chudý. Hrozily i Teplice, rána Kukece šla nad a v 69. minutě orazítkoval břevno Vachoušek! V závěru utkání už Teplice kontrolovaly hru a soupeře do šance nepustily. Teplice porazily Příbram 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
vanGomm

A máš to tam!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele