2. kolo
02.08.2015 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 2:0

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili houževnaté Brno 2:0, když se prosadili až ve druhém poločase Čermák s Chramostou. Po předchozí porážce v Liberci jde tak o první vítězství v sezoně.

Na první vážnější šanci si museli fanoušci počkat do dvanácté minuty, kdy se Čermák hnal na Doležala. Celá situace zaváněla penaltou, ovšem pomezní sudí odpískal ofsajd a veškeré vzrušení bylo marné. O minutu později nebezpečně hlavičkoval Zahustel, ale i tento okamžik Zbrojovka přežila. Tlak Mladé Boleslavi gradoval, ale branky ne a ne přijít. Zuby si na Doležalovi postupně vylámali Skalák a znovu Čermák. Aktivní Čermák neuspěl ani těsně před odchodem do šaten, kdy ho zastavil Zavadil.

Brno v prvním poločase krom poctivé defenzívy nepředvedlo vůbec nic a ani ve druhém dějství se obraz hry nezměnil. V 51.minutě šli domácí zaslouženě do vedení, Zahustel si narazil s Bartlem, který ještě posunul na Čermáka, jenž svojí několikátou šanci v zápase konečně proměnil - 1:0 pro Mladou Boleslav.

Nicméně svěřencům Karla Jarolíma se nedařilo vstřelit druhý, pojišťovací gól a tak do hry přišli Jan Chramosta a Milan Baroš. A jejich spolupráce z 89.minutě konečně klapla, Baroš šel sám na brankáře a mohl klidně zakončit, ovšem všiml si dobíhajícího Chramosty a přihravkou před prázdnou branku ho vyzval ke skórování. Jan Chramosta pochopitelně nepohrdl a definitivně rozhodl o vítězství Mladé Boleslavi. Výhra domácích byla naprosto zasloužená, Brno totiž nepředvedlo vůbec nic.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Pod Jarolímem se začíná kývat židle.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
Cumel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele