17. kolo
14.02.2016 14:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 3:0

Mladá Boleslav si dle očekávání bez problému poradila s Baníkem 3:0 a hned dvě branky vstřelil její bývalý hráč Milan Baroš.

Domácí fotbalisté se do Ostravy opřeli hned od začátku a Milan Baroš se mohl zapsat mezi střelce už v páté minutě, ovšem Šrom jeho pokus dokázal vyrazit. Nicméně obrana Baníku odolávala jen do 14.minuty, Chramosta elegantně patičkou našel Milana Baroše a ten vstřelil úvodní gól utkání. Aktivita domácích první brankou paradoxně utrpěla, Boleslav už nebyla tolik nebezpečná a Baník vyrovnal hru. Až ve 37.minutě našel Čermák Fleišmana a před Šromem bylo opět horko, rána boleslavského zadáka však skončila těsně vedle a stejný osud potkal i ránu Kalabišky.

Svěřenci Karla Jarolíma si nechtěli utkání zbytečně komplikovat a ve druhém poločase chtěla co nejrychleji vstřelit druhý gól. Ve 48.minutě ještě neuspěl Čermák, ale za další tři minuty mířil opět do černého Milan Baroš. Někdejší ikona Baníku si nikým nehlídána naskočila na Kyselův centr a zblízka bez problému překonala Šroma - 2:0 pro Boleslav.

Baník ohrožoval brankáře Šedu jen sporadicky, hrálo se výhradně před pokutovým územím hostí. Čtyři minuty před koncem zápasu pak pečetil výhru 3:0 Aleš Čermák. Krásnou přihrávkou ho vybídl Klobása a o vítězi samozřejmě nebylo pochyb. Mladá Boleslav neměla s Baníkem slitování a zvítězila konečným výsledkem 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

S Boleslavi se nam celkem dari no Uz v Olomouci prohravame 2:0

Reagovat
KingMaster13

3:1 bohužel Boleslav má ideálního soupeře na rozehrání se

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel posledni dva fotbalisti co byli v baniku (kukec, pavlenka) odesli... To bude bolet 6:0

Reagovat
patrikhm

Já si k tomu otevřu Starobrno desítku

Reagovat
HorajzmAmmann

Kukec ? 1 zápas super a pak jich měl 10 průměrných, které střídal s "mám to na háku" ! Ale občas měl nějakou kličku nebo gol kola to je taky fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec byl náladový (poslední sezonu neměl náladu na fotbal vůbec) a Pavlenka často chyboval. Frydrych byl větší ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Krony

dobře ty!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Bolka, náš "oblíbený" soupeř.... tip : 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravský Ronaldo Karol Mondek .. jen mě dnes utvrdil, že krom běhání neumí vůbec nic. Snad si mlaďoši brzo sednou a zvyknou na nové tempo a styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás Bary sestřelil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele