19. kolo
27.02.2016 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - Zbrojovka Brno 3:0

Zasloužené vítězství si na své konto připsal Jablonec, který přehrál Zbrojovku Brno. Strůjcem vítězství se stal Stanislav Tecl, jenž zařídil všechny branky svého týmu. Dvakrát skóroval a jednou asistoval.

Zbrojovka mohla favorizovaný Jablonec hned v úvodu pořádně zaskočit a jak jinak, než prostřednictvím standardní situace Pavla Zavadila, jehož střela z přímého kopu donutila Bártu k dobrému zákroku. O několik minut později bylo rušno i na opačné straně hřiště. K hezké střele se dostal Breda a zasahovat musel Melichárek. Jablonec se nakonec dokázal prosadit ještě v prvním poločase a paradoxně se tak stalo po nepovedeném rohovém kopu. Právě po něm hrozil brněnský brejk, ale Hybš ještě dokázal vybojovat balón a poslat ho přesnou přihrávkou na zakončujícího Stanislava Tecla! Útočník Jablonce vstřelil na jaře už třetí gól ve třech utkání po sobě.

Nicméně i přes poločasové vedení to ve hře Jablonce stále poněkud skřípalo a kouč Frťala nemohl být s předvedenou hrou úplně spokojen. Do druhého poločasu vstupovaly oba týmy s odlišnými cíli. Jablonec chtěl pokud možno co nejdříve vstřelit druhý, potažmo třetí gól a rozhodnout, Zbrojovka se zase hnala za vyrovnáním.

Blíže k svému cíli byl Baumit, ale Melichárek držel naděje svého týmu nad vodou. Trávníkovi včasným výběhem znemožnil skórovat. Ale Jablonec se nakonec druhé branky přeci jenom dočkal. Dvacet minut před koncem se Tecl proměnil v nahrávače, našel rozeběhnutého Karavajeva a ten pojistil domácím vedení. Krátce na to mohl ještě zvýšit Greguš, ovšem minul. Jablonec se ale rozjel a třetí branka do sítě hostů přesto přišla. Tecl s Masopustem krásně vykombinovali obranu Zbrojovky a prvně jmenovaný vstřelil svůj druhý gól v zápase. Střídající Wágner ještě mohl upravit skóre do hrozivé podoby 4:0, ale nepochopitelně netrefil prázdnou branku. Více už se na jablonecké Střelnici neudálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wágner s Teclem rozhodnou 2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1 a 2 750 diváků

Reagovat
vanGomm

2 180.Ještě štěstí,že dostávaj peníze jinak.

Reagovat
PISTOLERO

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele