17. kolo
13.02.2016 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - Vysočina Jihlava 2:0

Jablonec doma přehrál Jihlavu 2:0, když mu už v první půlce pomohlo vyloučení Kukol'a. Jihlava sice dlouho vzdorovala, ale konečný direkt jí zasadilo další vyloučení a proměněná Teclova penalta.

Favoritem zápasu byl pochopitelně Jablonec, který si v přípravě vedl velmi dobře a dobře vstoupil i do zápasu s Jihlavu. Střelecký pokus Pospíšila nebyl vůbec marný, stejně jako ten Bredův. Jablonec se zastřeloval, Jihlava spíše bránila, ale ve 25. minutě obdržel rovnou červenou kartu Vladimír Kukol' a s Jabloncem to měla mít v dalších fázích zápasu hodně obtížné. Z následující standardní situace pěkně vypálil znovu Breda, ale Hanuš se zaskvěl parádním zákrokem. Převaha Baumitu postupně gradovala, minutu před koncem prvního poločasu nebezpečně zakončoval Hübschman a Karavajev pro změnu rozezvonil tyč!

Branka v první pětačtyřicetiminutovce ale nepadla, stav 0:0 byl samozřejmě pro hosty dobrý, ale čekal je celý druhý poločas v početní nevýhodě. Navíc před koncem půle se zranil brankář Hanuš, kterého musel zastoupit Rakovan.

Jablonec ve druhém dějství obléhal branku Jihlavy a postupně utahoval šrouby. Po hodině hry se neujala další střela Greguše, ovšem vzápětí z rohového kopu poprvé udeřilo. Obrana Jihlavy nedokázala odkopnout balón do bezpečí a Luděk Pernica ve vápně dělovkou rozvlnil síť - 1:0 pro Jablonec. Jihlava chtěla okamžitě odpovědět, ale ránu Hronka fantasticky vychytal Bárta. V 78. minutě pak ve vlastním vápně fauloval Krejčí, sudí opět vytáhl červený kartónek a navíc se proti Jihlavě pískala penalta. Stanislav Tecl si nedělal potíže, přesným kopem zvýšil na 2:0 a o vítězi zápasu bylo v podstatě jasno. Zvýšit sice ještě mohl Karavajev, nicméně další branka už nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
KingMaster13

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele