2. kolo
01.08.2015 17:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Vysočina Jihlava 1:0

Stoprocentní bilanci si ve dvou kolech Synot ligy drží poněkud překvapivě nováček Fastav Zlín. Ševci vyhráli i druhý duel nejtěsnějším rozdílem, když se trefil Železník a bez inkasované branky zůstal znovu brankář Holý. Naopak na první body si bude muset Jihlava ještě počkat.

Zhruba 4500 lidí si udělalo čas na návštěvu zlínského stadionu a domácího představení Ševců po dlouhých letech v nejvyšší české soutěži. Zlín v prvním kole vyhrál a dnes si připsal další tři body, za další nejtěsnější výhru.

Zlínská Letná se rozjásala poprvé a vlastně v utkání i naposled, už v desáté minutě. Na rohový kop Matějova si naskočil Lukáš Železník a Hanuš byl bez šance - 1:0 pro Fastav. O několik minut později mohl navýšit Pazdera, ale netrefil branku. Ve 23.minutě měl na kopačce druhý gól Železník, ale opět scházela větší přesnost a Hanuš vlastně nemusel zasahovat. První poločas patřil jednoznačně Zlínu, hosté v ofenzivě nepředvedli vůbec nic a zaslouženě prohrávali.

Také druhá půle naskytla několik zajímavých příležitostí. Poznar v dobré pozici ještě šperkoval akci přihrávkou na Koreše, jeho střela skončila vedle. Velké problémy dělal jihlavským Železník, ale ani jeho další stoprocentní šance brankou neskončila. Domácí toho určitě museli litovat, neboť takto se strachovali o výsledek až do závěrečného hvizdu. Jihlava byla blízko vyrovnání vlastně jen jednou, v 83.minutě se dostal k míči Ekvádorec Batioja, ale Holý domácí celek podržel! Ševci zvládli i druhé utkání na jedničku a po dvou kolech mají plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ševci oléé!! 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Y.Cabaye

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

máte menší chybku ve jméně - Bohuslav Páník místo Bohumil Páník

3:0

Reagovat
PISTOLERO

0:2

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Naopak na první body si bude muset Jihlava ještě počkat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele