19. kolo
27.02.2016 15:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 0:2

Fotbalisté Mladé Boleslavi odčinili porážku se Spartou a ze Zlína přivážejí všechny tři body. Domácí nebyli horším týmem, své šance ale neproměnili a na první jarní body tak stále čekají. Mezi střelce se zapsali Magera a Čermák.

Boleslav začala na Moravě aktivně a už po pár minutách hry mohl otevřít skóre Jan Chramosta, který se dostal až do těsné blízkosti Holého. Brankář Zlína rychle vyběhl a z následné dorážky netrefil zařízení Tomáš Přikryl. Následně Ševci převzali iniciativu a vepředu dělal boleslavské defenzívě starosti Diop. Ve 34. minutě se domácí dostali do velké šance, Magera nedokázal odhlavičkovat balón do bezpečí, míče se chopil Holík a jedovatým pokusem těsně minul branku! Mladá Boleslav se dostala výrazně do hry před koncem poločasu a dokonce vstřelila vedoucí gól. Nejprve tečovaná rána Jánoše skončila těsně vedle, vzápětí byl v šestnáctce faulován Pauschek a sudí odpískal pokutový kop. V něm prokázal pevnou nervovou soustavu Lukáš Magera, kterého nevyvedlo z míry ani opakování a přesnou střelou k tyči zajistil Mladé Boleslavi poločasové vedení.

Zlín měl ve druhé půli jasný úkol, srovnat a konečně na jaře získat alespoň nějaký bod. Šance si k tomu vypracoval, ale v brance stál pozorný Šeda. Ten nebyl překonán jak při šancích Poznara a Pazdery, tak ani Diopa. Na druhé straně zase odmítl navýšení Chramosta. Čas domácím rychle ubíhal a ti se nemohli dostat do většího tlaku. V závěru pak otevřeli více hru, toho Boleslav využila a utkání definitivně rozhodla ve svůj prospěch. Čermák se pěkně zbavil Jugase a nadvakrát překonal Holého. Mladá Boleslav zvítězila ve Zlíně 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Magera a spol. budou rádi za plichtu 1:1

Reagovat
PISTOLERO

0:2

Reagovat
vanGomm

3 462.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele