26. kolo
24.04.2016 17:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Dukla Praha 2:2

Néstor Albiach se stal spasitelem Dukly, když vyrovnal v 90.minutě svojí druhou brankou na konečných 2:2. Zlín v zápase dvakrát vedl, ale výsledek nedokázal udržet.

Španělský ofenzivní hráč se poprvé představil domácímu publiku v 19.minutě, kdy jeho pumelenice ztroskotala na brankáři Holém. Nicméně do vedení šel Zlín, Dukla nedokázala zažehnat nebezpečí rohového kopu, balón se dostal až ke Štěpánu Korešovi a ten prostřelil golmana Radu. Vedení Zlínu vydrželo jen necelých šest minut. Néstor Albiach využil perfektního vysunutí Bergera a poprvé srovnal stav zápasu. Zlín mohl přeci jenom poločas ovládnout, ale v samém závěru Koreš hodně přestřelil.

Zatímco v prvním poločase měli možná o něco více ze hry Ševci, druhou půli začala mnohem aktivněji Dukla. Berger pálil nad a Albiacha vychytal Holý. Na druhé straně zase ohrozil hostující branku Holík ale Rada byl připraven.

Ševci se výrazně přiblížili třem bodům pět minut před koncem. Matějov šikovně sklepl balón pro Tomáše Janíčka a ten přesnou ranou k tyči rozradostnil domácí fanoušky. Jenomže ani tohle vedení Ševců netrvalo dlouho a znovu se o to postaral Néstor Albiach. Ve vápně si doběhl pro balón a z otočky neomylně vypálil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Souboj dvou týmů co to od rozhodčích nedávno tzv.schytaly.Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele