13. kolo
07.11.2015 17:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - 1. FC Slovácko 2:1

Ševci konečně zlomili prokletí a po šesti kolech bez vítězství zase naplno bodovali. Výhru 2:1 nad Slováckem režíroval Tomáš Poznar, jenž jednu branku dal sám a na druhou přihrával. Tu rozhodující měl na svědomí Vukadinović.

Úvodní minuty zápasu byly opatrné, ale Zlín postupně dostával pevnou půdu po nohama a byl jednoznačně nebezpečnější. Ve 22.minutě zakončoval Koreš jen do pohotového Hečy. O dvě minuty později byl brankář Slovácka opět v pernamenci a tentokrát se vyznamenal proti pokusu Železníka. Slovácko zahrozilo ve 27.minutě prostřednictvím volného přímého kopu Valenty, dlouhá táhlá střela skončila těsně vedle.

Ale Zlín byl lepší a po půlhodině hry se ujal zaslouženě vedení. Holík našel úplně volného Poznara, který před Hečou nezaváhal - 1:0 pro Fastav Zlín. Poznar se mohl prosadit i na podruhé, ale Heča tentokrát dobře zasáhl stejně jako proti Košůtovi.

Chtělo-li Slovácko ze Zlína odvézt alespoň bod, muselo ve druhém dějství nutně přidat. Jenomže domácí byli nadále lepší, Živulič zazdil další dobrý pokus. Slovácku se nakonec podařilo vyrovnat, z čista jasna našel Diviš Libora Doška a vytáhlý kanonýr nezklamal - 1:1. Ševci se s remízou nehodlali spokojit a Železník jim mohl vrátit vedení, ale neuspěl. Slovácko mohlo výsledek otočit, Valentovu střelu ale vyrazil Holý. V této fázi zápasu se lámal chleba, Došek totiž se svojí šancí neuspěl a na druhé straně se zaradoval Vukadinovič. Poznar poslal Vukadinovičovi ideální balón do běhu, ten ukázal rychlé nohy a sám proti Hečovi uspěl - 2:1 pro Fastav. Výsledek se až do závěrečného hvizdu nezměnil a Ševci si po dlouhých šesti kolech zase připisují vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 popř. 1:1

02

Reagovat
kecipep

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

slovácko 3 -1

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak to učutáme na 1:0

Reagovat
Slejdy

Hej Ševci, něco vám vezeme!!!!!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
ondrasch77

1-1

Reagovat
PISTOLERO

0:2

Reagovat
Sasha

tak jsem nasraný a budu ještě dlouho, ale má to i pozitiva, dřív jsem měl obavy, že nám někdo Habance přetáhne, tak se toho rozhodně nebojím, včera to byl hlavní viník prohry 1)už několikrát se mohl přesvědčit, že Břečka na kraji nemůže hrát a už vůbec né proti rychlému soupeři, že nebyly jiné varianty je blbost 2) úplně mně unikl včerejší taktika kdy jsme se zbytečně tlačili dopředu a strašně vytahovali obranu a ty brejky si říkali 3) neschopnost reagovat a střídat už je pro Habance vyloženě příznačná a včera se to opět potvrdilo. Abych nevinil jen trenéra, tak je potřeba říct, že Zlin se parádně připravil a naše finální fáze byla otřesné a tolik nepřesností jsem dlouho neviděl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele