27. kolo
01.05.2016 19:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:0

Vršovické derby vítěze nepoznalo a za devadesát minut nepadla jediná branka. Konečná remíza 0:0 vyhovuje vlastně oběma celkům, které se nijak dopředu hnát nemusely. Šance nicméně atraktivní duel přinesl...

Bohemians 1905 versus Slavia, to je tradiční lákadlo nejvyšší české soutěže. Slavia si chtěla pojistit páté místo, které ještě může znamenat Evropskou ligu, Klokani zase chtěli bodovat, aby ještě zvýšili už tak velké šance na záchranu.

Utkání začalo ve vysokém tempu a takřka okamžitě došlo k zajímavých situacím. Havel zblízka hradbu těl nepropálil a na druhé straně zaplachtil vzduchem Zlámal aby zneškodnil střelu Mešanoviče. O chvíli později bylo ve vápně Slavie znovu živo a Schick napálil tyčku! Další šanci si vytvořili po chvilce klidu Sešívaní, mešanovič pálil jen do Zlámala a Škoda poslal následnou dorážkou hodně vysoko nad.

Šance se rodily i po změně stran. Švec ve vápně sáhl po Hušbauerovi, ale sudí penaltu neodpískal. Klokani měli štěstí i při šanci Mešanoviče, který napálil břevno. Opravdu se bylo na co divát a jediné co zápasu scházelo, byla branka.

O tu se málem postaral domácí Havel, jenž uklízel nebezpečný centr dost zajímavým způsobem. Placírkou takřka na vlastní branku si málem vstřelil vlastní gól! Ani v závěru nebylo o zajímavé situace nouze a proti hlavičce Švece musel zakročit brankář Pavlenka. V posledních minutách hry se více tlačili před branku hosté, ale Klokani platonický nápor ubránili a z vršovického derby mají bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

2-1

Reagovat
vanGomm

Tip X.Je to derby.Bohemka je zachráněná a zároveň může mít remízovej titul.Pro Slavii by to byl plusovej bod.Spokojenost by mohla být oboustranná.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, branky Schick a Acosta

Reagovat
smazaný uživatel

poločas oba gól.

Reagovat
arsavin

2:1 Mosquera, Schick- Škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele