20. kolo
05.03.2016 15:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 1:1

Teplice toho v Ďolíčku mnoho nepředvedly, nakonec však díky brance ve čtvrté minutě nastavení získávají bod za remízu 1:1. Klokani se dostali do vedení díky brance Patricka Schicka, ale osudným se jim stal nastavený čas.

Trochu se dalo očekávat, že souboj Bohemky s Teplicemi bude hodně o bojovnosti. Šancí určitě nebylo v prvním poločase tolik, jak by si asi diváci přáli, přesto se nešlo do šaten za bezbrankového stavu. Klokani se ujali vedení ve 28. minutě po krásné akci, kterou zakončoval jako poslední instance Patrick Schick. Celou akci založil Acosta, Čögley pak krásnou přihrávkou našel Hubínka, jehož centr přetavil v úvodní branku právě Patrick Schick. Autor vedoucí branky byl při chuti a Ciskaridzemu udělal efektivní kličku, jeho kolega však špatně zakončil a Chudý s tím neměl problémy.

Po změně stran čekala Teplice pořádná šichta, ale Klokani se neuchýlili jen k bránění a v 63. minutě mohli dokonce navýšit skóre. Zkušený Čížek však napálil jen břevno a Teplice stále žily. Hostům se ale nedařilo a branku Klokanů ohrožovali jen sporadicky. Pražané velmi dobře bránili a už už to vypadalo, že si připíší tři body, jenomže přišel nastavený čas a všechno bylo jinak. Ve čtvrté minutě nastavení se Roman Potočný dostal k odraženému balónu a přesnou střelou srovnal na konečných 1:1. Neuvěřitelná situace, Teplice v té době hrály o deseti, neboť Lüftnerovi krátce předtím zapadl jazyk a musel být ošetřen.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Teplice jsou letos tak v riti?

Reagovat
vanGomm

Mají kliku,že má u nás liga 16 týmů a tím jim sestup až tak moc nehrozí.Pokud by bylo v lize 12 týmů,tak to už by bylo o něčem jiném.Tam by už měli hráči Teplic velké problemy se záchranou.Ono by se však týkalo i dalších takových podobných co se rádi schovávají do klidného středu.V lize o 12 týmech by museli mnohem víc makat pokud by nechtěli sestoupit.

Reagovat
Sasha

to si teda nemyslím, kdyby bylo v lize 12 týmů, tak by sestupoval jen jeden a pak když obvykle jeden nebo dva odpadnou, tak by měl střed ještě větší pohov, se stačí podívat na ligy jako slovensko, dánsko apod, kolik tam hraje týmů o sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele